جشن تولد خونین در پایتخت

کد خبر: ۹۰۸۴۵۱
| |
5431 بازدید

دامادی که در جشن تولد خود پس از رجزخوانی برادر خانمش او را با ضربات چاقو به قتل رسانده بود، دستگیر شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، سرکلانتر ششم پلیس پیشگیری پایتخت در این خصوص گفت: حدود ساعت ۲۱ مورخ ۶ تیر ۹۸ یک مورد نزاع در محله نبرد به پلیس ۱۱۰ اعلام شد که به سرعت ماموران کلانتری ۱۳۲ نبرد در محل اعلام خبر حاضر شدند.

سرهنگ محمد جلینی ادامه داد: با حضور ماموران در محل مشخص شد مردی حدوداً ۳۰ ساله توسط شوهر خواهرش با ضربات چاقو به قتل رسیده است.

وی تصریح کرد: بررسی‌های بیشتر نشان داد مقتول به همراه بستگان خود در مراسم جشن تولد شوهر‌خواهرش حضور پیدا کرده بودند.

سرهنگ جلینی ادامه داد: مقتول و شوهرخواهرش در مراسم، حین مصرف مشروبات الکلی، برای هم رجزخوانی کرده و این موضوع باعث ایجاد درگیری لفظی شدید بین آن‌ها شده بود.

سرکلانتر ششم پلیس پیشگیری پایتخت خاطرنشان کرد: درگیری بین مقتول و شوهرخواهر وی تا مقابل در منزل متهم ادامه پیدا کرده که قاتل با برداشتن چاقو از آشپزخانه، سراغ برادرزنش رفته و او را با چند ضربه چاقو به شکم و قلبش به قتل رسانده بود.

وی افزود: متهم پس از وقوع قتل قصد فرار داشت که ماموران کلانتری ۱۳۲ نبرد با سرپرستی رئیس کلانتری در محل حاضر شده و وی را بازداشت کردند.

سرهنگ جلینی با اشاره به اخذ تست الکل از متهم پرونده و مثبت بودن این تست، گفت: متهم حدوداً ۳۵ سال سن دارد.

به گفته سرکلانتر ششم پلیس پیشگیری پایتخت، متهم هم‌اکنون با دستور مقام قضایی در بازداشت به سر می‌برد و تحقیقات از وی ادامه داد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت