جاری شدن سیل مرگبار در خوی

کد خبر: ۹۰۸۴۳۱
| |
23047 بازدید
|
۱

بارش ناگهانی شدید باران در منطقه قطور خوی عصر روز جمعه موجب جاری شدن سیل و جان باختن سه نفر در این منطقه شد.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، عصر روز جمعه بر اثر بارش باران و سیلاب ناگهانی در منطقه قطور از توابع شهرستان خوی سه نفر از جمله دو زن که یکی از آنها باردار بوده و یک پسر بچه، جان خون را از دست دادند.

جاری شدن سیل مرگبار در خوی

این افراد برای استفاده از چشمه‌های آب گرم موجود در بخش قطور خوی به صورت خانوادگی به این منطقه رفته و در زیر یکی از پل‌های رودخانه قطور اتراق کرده بودند که با آغاز بارش و جاری شدن سیل ناگهانی گرفتار سیلاب شده‌اند.

در اثر وقوع این حادثه دو نفر دیگر نیز مصدوم و راهی بیمارستان شده اند و اجساد این سه قربانی نیز پس از جستجو پیدا شده است.

بیشتر هواشناسی آذربایجان غربی نسبت به وقوع سیلاب و نیز کاهش ناگهانی دمای هوای استان هشدار داده بود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۸
آخی دلم سوخت خدایا... وقتی اوضاع اینه چرا سریع اطلاع رسانی نشد که حاشیه رود یا زیر پلها نشینن
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت