میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ترامپ: ایران توافق نکند خودخواه است

کد خبر: ۹۰۸۱۱۱
| |
11171 بازدید
رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه التماس‌های خود برای مذاکره با ایران گفته در صورتی که تهران توافق نکند، خودخواه است.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه التماس‌های خود برای مذاکره، امروز چهارشنبه گفته مقام‌های ایران اگر توافق نکنند، خودخواه هستند.

وی قبل از عزیمت برای شرکت در اجلاس گروه ۲۰، در پاسخ به این سوال که آیا توپ الان در زمین ایران است گفت: «توپ در هیچ زمینی نیست. می‌دانید چیست؟ ایران می‌تواند هر کاری دلش می‌خواهد انجام دهد. مشکلی نیست. من کلی وقت دارم، ولی آن‌ها کشوری دارند که درگیر آشفتگی اقتصادی است. آن‌ها الان فاجعه اقتصادی دارند. من این همه وقت دارم.»

ترامپ همچنین گفت: «مطمئن نیستم رهبران آن‌ها به فکر مردمشان باشند. اگر باشند، توافق می‌کنند. اگر توافق نکنند فقط به خودشان فکر می‌کنند. اگر این کار را انجام دهند، آدم‌های خودخواه و احمقی هستند.»

ترامپ بعد از خروج از برجام سیاستی موسوم به کارزار فشار حداکثری که مدعی است هدف آن آوردن ایران به میز مذاکره است را در دستور کار قرار داده است.

رئیس‌جمهور آمریکا علی‌رغم توسل به اقدامات تحریک‌آمیز مختلف مانند قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های تروریستی، ارعاب مشتری‌های نفتی ایران، ارسال چندین بمب‌افکن و ناو به منطقه در رسیدن به اهدافش در قبال ایران ناکام مانده است.

او به همین دلیل در روز‌های گذشته به هر لحنی (از پرخاشگری گرفته تا تشکر از ایران) برای مجاب کردن تهران به مذاکره با دولت او متوسل شده است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات