مارادونا به بیماری آلزایمر مبتلا شد

نمی‌دانند آلزایمر چه چیزی است! مردم به خاطر آلزایمر می‌میرند، اما من قرار نیست بمیرم. من قصد مردن ندارم. افراد زیادی می‌خواهند شایعه درست کنند
کد خبر: ۹۰۶۹۴۹
| |
7585 بازدید

اسطوره فوتبال آرژانتین به اخباری مستند در مورد سلامتی اش واکنش نشان داده است.

به گزارش تابناک ورزشی، دیگو مارادونا به گزارش رسانه‌های آرژانتین مبنی بر مبتلا شدنش به بیماری آلزایمر واکنش نشان داده است. مارادونا مدتی پیش از هدایت تیم مکزیکی دورادوس کناره گیری کرد. او به تازگی در یک گفت و گوی زنده تلویزیونی به مدت بسیار طولانی از یادآوردن جمله ای که می خواست بگوید، عاجز بود و باعث حیرت بینندگان و مجریان شد.

مارادونا ۵۸ ساله در اینستاگرام خودش این واقعیت را دروغ خوانده و نوشته: «شنیدم که عده‌ای در مورد آلزایمر گرفتن من صحبت می‌کنند، اما این افراد حتی نمی‌دانند آلزایمر چه چیزی است! مردم به خاطر آلزایمر می‌میرند، اما من قرار نیست بمیرم. من قصد مردن ندارم. افراد زیادی می‌خواهند شایعه درست کنند.»

Image result for ‫مارادونا + پیری‬‎

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت