بازدید 31057
۹

جزئیات تغییر ساعت کاری ادارات

کد خبر: ۹۰۵۹۷۳
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۷:۳۳ 17 June 2019

تغییر ساعت کاری ادارات یکی از مهم‌ترین راهکارهای وزارت نیرو برای جلوگیری از خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده در فصل تابستان است که در این راستا مذاکراتی با استانداران صورت گرفته و تاکنون نام ۲۲ استان در این لیست جاخوش کرده است.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، افزایش مصرف برق در ایران به تبع نزدیک شدن به فصل گرما و استفاده از وسایل سرمایشی، دغدغه گذر از فصل تابستان بدون خاموشی برنامه‌ریزی شده را باز هم پررنگ کرده و مسؤولان وزارت نیرو به دنبال راهکارهایی هستند که از این اتفاق جلوگیری کنند. در این راستا تغییر ساعت کاری ادارات یکی از سناریوهای روی میز است که مسئولان در حال اجرایی کردن آن هستند.

راهکاری که سال گذشته نیز اجرا شده بود و آمارها نشان می‌داد که تغییر ساعت اداری سال گذشته نتایج مناسبی در پی داشت و از این طریق سال ۱۳۹۷ حدود ۲۰۰۰ مگاوات صرفه‌جویی صورت گرفت.

چندی پیش هادی مدقق - مدیر کل دفتر مدیریت مصرف و خدمات مشترکین توانیر - به ایسنا خبر داد از آنجا که وزارت نیرو به خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده فکر نمی‌کند، سعی بر اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف دارد و یکی از برنامه‌ها، تغیر ساعت کار اداری است. به گفته وی برای این منظور نیز مذاکراتی با استان‌داران صورت گرفت و تقریباً همه استان‌داران موافقت خود را با این برنامه اعلام کرده بودند.

تغییر ساعت کاری ادارات ۲۲ استان

در این راستا مصطفی رجبی مشهدی - سخنگوی صنعت برق- با بیان این‌که تاکنون اصلاح ساعت اداری ۲۲ استان قطعی شده است به ایسنا گفت: استان‌های خوزستان، بوشهر، سیستان و بلوچستان، گلستان، گیلان، ایلام، هرمزگان، کرمان، خراسان جنوبی، آذربایجان غربی، خراسان شمالی، زنجان، یزد، قم، کردستان، همدان، اردبیل، کرمانشاه، مازندران، سمنان، چهارمحال و بختیاری و یک استان دیگر اصلاح خواهد شد. البته ممکن است حدود پنج استان دیگر نیز به استان‌های مذکور اضافه شوند.

وی به این سوال که ساعت ادارات در پایتخت به دلیل افزایش دما تغییری خواهد یافت یا خیر، پاسخ داد: این موضوع با توجه به مصرف فعلاً ضرورتی نداشته است.

جزئیات تغییر ساعت کاری ادارات

سخنگوی صنعت برق درباره این‌که ساعت ادارات چه تغییری خواهد یافت، توضیح داد: ساعت اداری ادارات یک ساعت زودتر آغاز شده و یک ساعت زودتر به پایان می‌رسد.

رجبی مشهدی از بررسی میزان مصرف برق در ادارات بعد از ساعت تعطیلی آنها خبر داد و افزود: بعد از اتمام ساعت اداری قطع وسایل سرمایشی و چراغ‌ها بررسی می‌شود تا مطمئن شویم مصرف ادارات کاهش یافته است.

وی در پایان درباره این‌که اصلاح ساعت از چه تاریخی صورت می‌گیرد، اظهار کرد: این موضوع به تشخیص استانداران خواهد بود. برخی از استان‌ها این تغییر را از ۱۵خردادماه آغاز کردند.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۳
انتشار یافته: ۹
عجب کاری از یک طرف ساعت رسمی کشور در نیمه اول سال یک ساعت جلو کشیده می شود و از طرف دیگر ساعت کار یک ساعت عقب می رود . ؟؟؟؟؟!!!!!
کارمندا رو همین جوری پشت میزشون نمیشه پیدا کرد حالا هی تغییرات بدید صرفه جویی بشه 50 سال پیش کولر نبود چی جوری کار میکردن الان تو هر دستشویی هم یه کولر گازی گذاشتن
و در این بین اصلا بحث بازده کاری کارمندان نگون بختی که باید از 4 یا 5 صبح برای رفتن به سر کار بیدار بشن نیز حرفی به عمل نیامده. بهم خوردن زندگی کارمند بابت تغییر ساعت کار اصلا به حساب نمی یاد. کدوم ارباب رجوعی اون ساعت صبح مراجعه می کنه بع ادارات؟؟ این موارد اصلا در نظر گرفته نمی شه و وفقط مصرف انرژی مهمه؟؟؟؟
بهتر بود یک ساعت دیرتر شروع و یک ساعت زودتر تمام میشد
مدیریت باید توسط افراد دانا و توانمند باشد اخه روی چه اصولی ساعت کار اداری رو 7/20 تا 2/30 کرده و نه هزینه ایاب و ذهاب میده و نه سرویس در اختیار میزاره اخه در 7/20 چه راندمان کاری میتونه یک کارمند داشته باشه...
پنج شنبه ها را تعطیل کنید
آخه تغییر ساعت 6 ماهه اول سال برای همین کاره. اول یکساعت ساعتها رو جلو کشیدن که در اصل 6 و نیم صبح میاییم سر کار بعد دوباره یکساعت باید زود شروع کنیم و 5 و نیم صبح کارت بکشیم. به خدا کارهاتون عاقلانه نیس. آخه کدوم ارباب رجوعی 5 و نیم صبح میاد. فکر کنم از سال دیگه باید سحری بخوریم و بیاییم سر کار...............
۷صبح تا ۲بعد ا. ظهر ،،،از روشنایی های شبانه خواهید ،،مردم را به قبل تز انقلاب بر گردانید ،،،،،می شود مطمئن برشمردم زود عادت می کنند ،،،،،،،،،تا انگ ظهر نخوابند تا صبح بیدار باشند
اولاً با تغییر ساعت کاری ، چیزی عوض نمیشود، بجای اینکه کولرها را ساعت 7 روشن کنند ، ساعت 6 روشن میشوند و تا پایان ساعت اداری یعنی 8 ساعت کاری ، روشن خواهند بود ، ساعت کاری را اگر هم از ساعت 3 صبح بگذارند ، همین 8 ساعت ، کولرها روشن باقی خواهند ماند.
دوماً ، سال گذشته ، این تغییر ساعت شامل خطوط مترو و اتوبوسرانی نشد و اکثر کارمندان با تاخیر ، سرکار خود حاضر شدند که مرخصی ساعتی شان حساب شد.
بهتر است که ساعت کاری را کاهش دهند و همچنین با سازمانهای حمل و نقل عمومی هم هماهنگی داشته باشند.
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هفدهم رمضان