هایکو ماس با روحانی ملاقات خواهد کرد

کد خبر: ۹۰۴۳۴۶
| |
5675 بازدید
یک منبع آلمانی اطلاع داد که وزیر امور خارجه این کشور در پی تلاش‌های اروپا برای حفظ برجام و جلوگیری از تشدید تنش‌ها میان تهران و واشگنتن، روز دوشنبه به ایران سفر می‌کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از رویترز، یک منبع آلمانی معتبر به خبرگزاری گزارش داده است که هایکو ماس، وزیر امور خارجه آلمان روز دوشنبه به ایران سفر خواهد کرد. وی در این‌باره گفت: من می‌توانم تأیید کنم که وزیر خارجه آلمان روز دوشنبه با رئیس‌جمهور حسن روحانی دیدار خواهد کرد.

رویترز همچنین همچنین نوشت که هایکو ماس در ادامه سفر خود به تهران با محمدجواد ظریف نیز دیدار و گفتگو خواهد داشت.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت