جلسه حیاتی استقلال با اسپانسر برای آغاز نقل و انتقالات

کد خبر: ۹۰۳۹۳۹
| |
4255 بازدید

مسئولان باشگاه استقلال امروز نشست مهمی را با اسپانسر این باشگاه برگزار خواهند کرد تا مشخص شود چگونه می توانند با دریافت منابع مالی قراردادهای جدید اعضای تیم را نهایی کنند.

به گزارش تابناک ورزشی، گلایه‌های روز‌های اخیر مدیران باشگاه استقلال و همچنین رئیس هیأت مدیره این باشگاه مبنی براینکه استقلالی‌ها مطالبات زیادی از اسپانسرشان دارند باعث شد تا نماینده اسپانسر باشگاه استقلال خواهان برگزاری جلسه با مدیران این باشگاه شود. گفته می شود آبی ها مقدار زیادی از پول تبلیغات شان را پیشخور کرده اند و ادعاهای مدیران استقلال چندان با واقعیت تناسب ندارد. 

قرار است صبح امروز جلسه‌ای با حضور امیرحسین فتحی و اسپانسر باشگاه استقلال برگزار شود تا بخشی از مطالبات آبی‌پوشان در این نشست به حساب آن‌ها واریز شود. به این ترتیب استقلالی‌ها فردا رسماً کار نقل و انتقالات خود را آغاز خواهند کرد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت