صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خريد خدمت سربازي، 10 ميليون تومان

کد خبر: ۹۰۳۸۳
| |
51279 بازدید

رئيس سازمان نظام وظيفه عمومي، هزينه خريد خدمت سربازي براي مشمولان خارج از كشور را تا پايان سال جاري 5 ميليون تومان اعلام و اظهار كرد: براساس اصلاحي كه در تعرفه صدور كارت معافيت صورت گرفته است، اين رقم در صورت تصويب در سال آينده به 10 ميليون تومان افزايش مي‌يابد.

 محمدجواد زاده‌كمند در حاشيه مراسم گشايش نخستين مركز شبانه‌روزي رسيدگي به امور ايرانيان خارج از كشور در پاسخ به «جام‌جم» افزود: سازمان نظام وظيفه عمومي به دليل زياد بودن تعداد آن دسته از مشمولان نظام وظيفه كه در خارج از كشور به سر مي‌برند، طبق ضوابط ابلاغ شده از سوي ستاد كل نيروهاي مسلح و تصويب فرمانده معظم كل قوا، تصميماتي اتخاذ كرد.

به گفته او، مشمولان ايراني مقيم خارج از كشور كه قبل از پايان اسفند 1382 از كشور خارج شده و حداقل 2 سال اقامت و سكونت پس از 13 سالگي در خارج داشته‌اند، براي ورود به ايران هيچ مشكلي ندارند و اين افراد مي‌توانند تا پايان سال 1390، سالي يك بار به ايران سفر كنند و حداكثر نيز 3 ماه در كشور اقامت داشته باشند.

رئيس سازمان نظام وظيفه عمومي افزود: اين گروه از مشمولان در عين حال مي‌توانند با پرداخت 5 ميليون تومان كارت معافيت نيز دريافت كنند. آن دسته از مشمولاني هم كه تا پايان شهريور 1385 از كشور خارج شده و مشغول تحصيل در مراكز آموزش عالي مورد تاييد وزارت علوم يا بهداشت و درمان هستند نيز مي‌توانند تا پايان زمان تحصيلات، سالانه 2 بار و حداكثر 3 ماه داخل كشور تردد داشته باشند.

به گفته زاده‌كمند، تاكنون بسياري از واجدان شرايط از اين تسهيلات استفاده كرده‌اند و اين روند همچنان ادامه دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۷
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۱۷ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۵
این کار چه معنی داره که با گذشت یک روز از 29 اسفند به 1 فروردین 89 یکباره 5 میلیون میشود 10 میلیون! آیا اینکار باعث افزایش تورم نمیشود؟ مگر صدور کارت چقدر هزینه دارد؟ پس جوانهایی که ایران زندگی میکنن چه گناهی دارن؟ آخه حکومت پابرهنه ها این طوری به فکر پابرهنه هاست؟!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۴۰ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۵
چرا خريد خدمت براي ايرانيهاي داخل ايران رو مجددا امكان پذير نميكنند ؟!!
سامان
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۴۰ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۵
من موندم اینا کی میخوان کارت ما رو بدن تابناکم که فقط شعار میده اگه راست میگید پیگیری کنید ببینید چرا تا حالا کارتی صادر نشده
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۴۵ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۵
این عین بی عدالتی هست اونا پول دار بودن رفتن اون ور آب ما که نداریم باید ...
اگر نظرمو نذاری خیلی نامردی تابناک،البته عادت کردم ،هیچوقت نمیذاری
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۵۱ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۵
همه چیز که داره 100% افزایش قیمت پیدا میکنه،
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۵۴ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۵
مي‌توانند تا پايان زمان تحصيلات، سالانه 2 بار و حداكثر 3 ماه داخل كشور تردد داشته باشند.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۵۹ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۵
آخه ايرانياي خارج از كشور خونشون رنگين تره كه مي تونن بخرن سربازيشونو! اين اسمش عدالته؟!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۱۰ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۵
باسلام این یک بی عدالتی بزرگه اونایی که پول داشتن وبرای فرار از سربازی رفتن از هر دانشگاهی پذیرش گرفتن و رفتن حالا هم از این امکان استفاده میکنن! اگه این امکان رو می گذارید برای همه باید باشه .
وحتی اونایی که موندن در اولویت باشن
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۳۲ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۵
خوش به حالشون. فروش سربازي برا اونا مسئله اي نيست، ولي براي بچه هاي داخل كشور جيزه!! عجب عدالتي!!!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۳۲ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۵
خیلی شما زرنگ و رند هستید وقتی کسی میره سربازی طی 2 سال خدمتش چقدر به او میدهید که بابت معافیتش 5 یا 10 میلیون تومان میگیرید ؟؟؟؟ !!!!!!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟