بازداشت عاملان آتش‌سوزی چهلستون سرهنگ آباد

کد خبر: ۹۰۳۴۴۰
| |
6347 بازدید
فرمانده انتظامی شهرستان اردستان از دستگیری ۵ نفر از افرادی که سال گذشته کاخ چهلستون سرهنگ آباد بخش زواره را به آتش کشیده بودند خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ غلامرضا هاشمی زاده با اعلام این خبر اظهار داشت: پس از آتش سوزی کاخ چهلستون سرهنگ آباد بخش زواره در چهارم فروردین ماه سال گذشته، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی شهرستان اردستان قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه این کاخ از بنا‌های تاریخی دوران ناصرالدین شاه قاجار و متعلق به سهام السلطنه بوده است، گفت: در بررسی‌های کارشناسانه مشخص شد این آتش سوزی عمدی بوده که تیم مجربی از کارآگاهان پلیس آگاهی تحقیقات خود را برای شناسایی و دستگیری متهمان این پرونده آغاز کردند.

این مقام انتظامی ادامه داد: سرانجام پس از یک سال تحقیق و اقدامات تخصصی ۵ نفر از افرادی که این بنای تاریخی را به آتش کشیده بودند، شناسایی و دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان اردستان بیان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده برای اقدامات قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شدند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت