عون: به هر گونه ناامنی پاسخ کوبنده و سریع داده خواهد شد

رئیس جمهور لبنان با اشاره به حادثه تروریستی طرابلس از برخورد کوبنده با هر گونه تلاش بی ثبات کننده در این کشور خبر داد.
کد خبر: ۹۰۳۴۱۱
|
۱۴ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۲ 04 June 2019
|
2675 بازدید

رئیس جمهور لبنان با اشاره به حادثه تروریستی طرابلس از برخورد کوبنده با هر گونه تلاش بی ثبات کننده در این کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، میشل عون رئیس جمهور لبنان به حادثه تروریستی طرابلس در شمال این کشور واکنش نشان داد.

وی بر ضرورت اقدامات لازم برای روشن شدن زوایای این حمله تروریستی تاکید کرد و کشته شدن شماری از نیروهای ارتش و پلیس این کشور در جریان درگیری با تروریست‌ها را تسلیت گفت.

رئیس جمهور لبنان تاکید کرد: آمادگی دائم ارتش و نیروهای امنیتی ضامن حفظ سلامت شهروندان در سراسر لبنان است. با هرگونه ناامنی به شدت برخورد خواهد شد و واکنش سریع و کوبنده ای به آن داده خواهد شد.

وی افزود: آنچه در طرابلس رخ داد تأثیری بر ثبات کشور ندارد.

عون خواستار همکاری مردم با نیروهای امنیتی و عدم شایعه پراکنی که موجبات نگرانی در میان مردم را ایجاد می‌کند، شد.

شایان ذکر است که در حمله تروریستی طرابلس ۴ نفر از نیروهای ارتش و امنیتی لبنان کشته شدند.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت