فرخزادی: اندک عقلی دارم که مدیر پرسپولیس نشوم
مجید فرخزادی شایعه مدیرعاملی اش در پرسپولیس برای فصل بعد را فرار به جلویی از سوی گروهی خاص دانست.
عضو سابق هیات مدیره پرسپولیس که دیروز شایعه شده بود مدیر پرسپولیس می شود در گفت و گو با خبرآنلاین این ماجرا را اساسا تکذیب کرد. پس از پایان بازی ذوب آهن و راه آهن شایعه شد یکی از شاگردان سابق دایی در تیم ملی ادعا کرده است از طرف فرخزادی با او مذاکره شده است تا برای فصل بعد به پرسپولیس برود. این ادعا سبب شد تا فرخزادی در گفت و گو با خبرآنلاین این ماجرا را اساسا تکذیب کند.
او در این باره گفت: «بهتر است آقایانی که چنین ادعایی را مطرح می کنند فقط یک نفر را بیاورند که شهادت بدهد من با او تماس گرفته ام و چنین حرفی را زده ام. حداقل این قدر از فوتبال می دانم که برای تیم بستن باید لیستی را که سرمربی برای فصل جدید تیمش در نظر می گیرد در دست داشت و بعد بر اساس آن لیت به دنبال بازیکنان مورد نیاز تیم رفت.»
او دراین باره که آیا حاضر است مدیریت پرسپولیس را بپذیرد هم گفت:« هنوز اندک عقلی دارم که چنین کاری را نکنم. » او که یکی از گزینه های جدی برای حضور در هیات مدیره پرسپولیس است و ارتباطی صمیمی با علی سعیدلو دارد، می داند این مشکلات و شایعات چگونه برایش شکل می گیرد و دیگر حتی علاقه ای به طرح نام هایی که حاشیه سازی می کنند ندارد. وقتی از فرخزادی می پرسیم آیا این اتفاقات به این دلیل است که او مهره ای سوخته لقب بگیرد و جایی در هیات مدیره تیم نداشته باشد، میگوید:« فقط می توانم بگویم حتی دیگر مطمئن هستم به هیات مدیره تیم پرسپولیس هم نمی روم و فقط سعی می کنم بازی های این تیم را به عنوان یک تماشاگر دنبال کنم ، پس خیال دوستان راحت چون من حتی قرار نیست به هیات مدیره هم بیایم که سبب شود تا این شایعات سر زبان ها بیفتد.»



