ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

سپاه ۶ ماهه خانه سیل‌زدگان گلستان را می‌سازد

کد خبر: ۹۰۲۷۲۵
| |
4007 بازدید

عضو مجمع نمایندگان گلستان با بیان اینکه مردم مناطق سیل‌زده استان به ویژه در شهرستان آق‌قلا همچنان با مشکلات زیادی مواجه هستند، گفت: کمک‌هایی به مردم سیل‌زده شده است اما چون این اقدامات هدفمند نیست خروجی مناسبی ندارد.

به گزارش «تابناک»، نبی هزارجریبی ‌در گفت‌وگو با تسنیم در گرگان ‌با بیان اینکه مردم مناطق سیل‌زده استان به ویژه در شهرستان آق‌قلا همچنان با مشکلات زیادی مواجه هستند، اظهار داشت: کمک‌هایی به مردم سیل‌زده شده است اما چون این اقدامات هدفمند نیست برخی خانواده‌ها چند بار از این کمک‌ها برخوردار شده‌اند در عین حال برخی خانواده‌ها هم هستند که کمکی دریافت نکرده‌اند.

وی ادامه داد: پیشنهاد ما این است که یک مرکز به عنوان ستاد بحران شهرستان مسئولیت توزیع کمک‌ها و اقلام موردنیاز بین سیل‌زدگان را برعهده داشته باشد و براساس شماره ملی سرپرست خانوار این کمک‌ها توزیع شود.

هزارجریبی گفت: هفته گذشته کلنگ‌زنی متمرکز 20 هزار واحدمسکونی در مناطق سیل‌زده کشور در روستای تازه‌آباد شهرستان آق‌قلا انجام شد و قرار است با کمک گروه‌های جهادی و بسیجی بخشی از واحدهای مسکونی سیل‌زدگان احداث شود.

وی بیان داشت: سپاه نینوای استان گلستان اعلام کرده ‌که بخشی از واحدهای مسکونی در مناطق سیل‌زده استان را تا 6 ماه دیگر احداث و به مردم تحویل می‌دهد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟