سیلاب در بام و صفی آباد اسفراین

کد خبر: ۹۰۲۶۶۵
| |
8230 بازدید
سیلاب در بام و صفی آباد اسفراین

فرماندار اسفراین به اشاره به وقوع سیلاب در منطقه بام و صفی‌آباد این شهرستان گفت: آبادی محمدآباد با ۷ سکنه تاکنون تخلیه‌شده است.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، بارندگی از عصر امروز (جمعه) در شهرستان اسفراین و منطقه بام و صفی‌آباد این شهرستان شدت گرفت. این بارندگی‌ها که پیش‌تر توسط هواشناسی خراسان شمالی مورد پیش‌بینی و هشدار لازم انجام‌گرفته بود، باعث تا رودخانه و مسیل‌ها از جریان پرشتاب سیلاب برخوردار شوند.

طاهر رستمی با اشاره به آخرین وضعیت جوی و وقوع سیلاب در این شهرستان گفت: بارندگی‌ها در اسفراین به‌صورت رگباری اتفاق افتاد که در پی آن باعث بالا آمدن سطح آب در رودخانه‌های بام و صفی‌آباد شد.

فرماندار اسفراین از تخلیه آبادی محمدآباد این منطقه با ۷ سکنه برای جلوگیری از وقوع اتفاقاتی ازجمله سیل‌زدگی افراد خبر داد و افزود: روستاهای توابع باغشجرد نیز برای تخلیه در صورت لزوم، در حال آماده‌باش هستند.

وی در انتها از تمامی ساکنان در مناطق مختلف روستایی درخواست کرد تا از جابجایی غیرضروری در میان روستاها جلوگیری کرده و در محلی مطمئن استقرار داشته باشند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت