صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وزیر : " ازدواج آسان" بزودی اجرا می شود

کد خبر: ۹۰۲۴۴
| |
7842 بازدید

وزیر کشور با اعلام اینکه بر اساس تصمیم شورای اجتماعی کشور طرح " ازدواج آسان" بزودی اجرا می شود، گفت: کارگروه ویژه ای کمبودها و نقاط ضعف ازدواج در دستگاههای مرتبط با امور جوانان را بررسی و نتیجه را به این شورا اعلام می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی محمدنجار صبح امروز دوشنبه در حاشیه شورای اجتماعی کشور در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه براساس مصوبه هیئت وزیران رسیدگی به وضعیت فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی کشور برعهده 23 عضو شورای اجتماعی کشور است اظهار داشت: مصوبات دور قبل شورا در قالب هفت کمیته تخصصی مورد بحث و کارشناسی قرار گرفت که دستور جلسه امروز بررسی بخشی از گزارشهای کارگروهها بود.

وی افزود: توجه و آموزش به خانواده در جهت تحکیم خانواده ایرانی از موضوعات جلسه امروز شورای اجتماعی کشور بود که براساس رای شورا پروژه ای تحت عنوان "ازدواج آسان" در سراسر کشور تعریف و سازماندهی می‌شود.

 وزیر کشور گفت: موضوع دوم مورد بحث در شورای اجتماعی ارتقاء امنیت اجتماعی بود که به تصویب اعضا رسید و مقرر شد کارگروهی ذیل این طرح ریز مسایل اجرایی را در اقدامات ایجابی و سلبی توسط دستگاههای مرتبط کارشناسی و تدوین کند.

 نجار چالش مبارزه با مواد مخدر را از موضوعات مورد بحث شورای اجتماعی بیان کرد و افزود: براساس آمار و گزارشهای ارایه شده در شورا، مبارزه با روانگردانها و مشروبات الکلی در قالب طرح عملیاتی مبارزه به مواد مخدر در چهارچوب قوانین موجود در کشور تدوین و اجرایی می‌شود.

 وی با اشاره به اینکه شورای فرهنگی اجتماعی کشور براساس سیاستهای دولت گام بر می‌دارد اظهار داشت: در بودجه سال 89 دولت مبلغ هزار و 500 میلیارد تومان را برای فعالیتهای فرهنگی، هنری و اجتماعی در سراسر کشور تخصیص داده که شورای اجتماعی بخشی از این بودجه را برای افزایش شور و نشاط در جوانان هزینه می کند.

 وزیر کشور در پاسخ به این پرسش که آیا ارائه گواهینامه ازدواج در دستور کار شورای اجتماعی قرار گرفته است، گفت: این موضوع مطرح نشد ولی کلیات مباحث مربوط به ازدواج مورد بحث قرار گرفت و مصوب شد هر دستگاهی بنا به وظایف خود در خصوص تسهیل ازدواج جوانان اقدام کند.

 نجار افزود: در جلسه امروز شورای اجتماعی مصوب شد کارگروه ویژه‌ای به صورت کارشناسی در بحث ازدواج آسان وارد شده و نقاط قوت و ضعف دستگاه‌های مرتبط با امر ازدواج را به شورا ارائه کند.

 وی برنامه های سال آینده شورای اجتماعی را بر مبنای برنامه‌های استانداریهای سراسر کشور عنوان کرد و افزود: توجه به آداب و سنن، اقدامات فرهنگی بسیج، کتابخانه‌ها، فعالیتهای فرهنگی، احیا کردن مسایل سنتی و هنری در هر استان، استفاده از تکنولوژی جدید در مسایل فرهنگی، ایجاد پارکها و تفرجگاه‌ها برای ایجاد شور و نشاط در جامعه از وظایف شورای اجتماعی کشور است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۰۸ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۴
مردها فقط بخاطر مهريه هاي سنگين ازدواج نميكنند خيلي دلتون سوخته يك صندوق بيمه ازدواج بزنين و مهريه ها رو بيمه كنين كه در صورت طلاق گرفتن 50 درصد و بيشتر از مهريه رو دولت پرداخت كنه و بقيش رو مردها.
به چند سال نكشيده همه ازدواج ميكنند.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۱۰ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۴
ازدواج آسان كه حل شد، حالا با زندگي سخت و مشقت بار چكار كنيم؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۲۱ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۴
مشکل ازدواج شغل کار وضعیت بد اقتصادیه این مسائل را حل کنید تا ازدواج اسان بشه اگر نه اگه آقایون وزرا بیان پا در میونی کنن عروس خانم دست از ماشین عروس مراسم آنچنانی و... دست برداره یا نه خود دولت بیاد این کارهارا به فرض محال مخارجش بر عهده بگره بعدش عروس وداماد چه گلی به سر زندگیشون بزنن
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۲۳ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۴
آقا یکی نیست به اینا بگه جون مادراتون بی خیال شین،شما ازدواجو سخت نکنید، آسون کردنش پیش کش.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۳۰ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۴
آقا نفس کشیدن آزاد رو ترویج کنید که با این همه گرونی بتونیم نفس بکشیم...ازدواج پیش کش.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۳۵ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۴
کار و مسکن مناسب به جوونها بدین ، همه مشکلات حل میشه ... راه حل موجوده ولی کسی نیست که بخواد اصولی حلش کنه !
ناشناس
|
UNITED STATES
|
۱۶:۲۱ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۴
با کدوم شغللللللللللللللللللللللللللللللللللللل
آقای وزیررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر
افسانه
|
UNITED ARAB EMIRATES
|
۱۹:۳۳ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۴
همين! ازدواج كه آسا ن بشه همه ي مشكلات حل ميشه؟يعني ديگه 2 ماه بعد از ازداج كوه مشكلات خودشون رو نشون نمي دن؟
بايد به دنبال زندگي بادوام باشيم و ترويج اون نه ازدواج آسان!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۰۶ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۴
شما رو به خدا مشکل سربازی رو حل کنید اگه میخواید ازدواج آسان انجام بشه
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۴۵ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۴
اگر مشكل بيكاري حل شود به تبع آن بسياري از مشكلات ازجمله ازدواج حل مي شود
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟