صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

جلسه شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی در مجلس لغو شد

کد خبر: ۹۰۲۰۹۵
| |
6285 بازدید

جلسه امروز شورای عالی انقلاب فرهنگی که قرار بود در مجلس شورای اسلامی و به ریاست رئیس مجلس برگزار شود، لغو شد.

به گزارش مهر، جلسه امروز شورای عالی انقلاب فرهنگی که قرار بود در مجلس شورای اسلامی و به ریاست علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شود، لغو شد.

قرار است این نشست به میزبانی نهاد ریاست جمهوری در پاستور و به ریاست حسن روحانی برگزار شود.

جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار بود عصر امروز از ساعت ۱۶ الی ۱۸ به ریاست علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در دفتر وی برگزار شود.

پیش از این برخی از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام کرده بودند که رئیس‌جمهور در این جلسه حضور نخواهد داشت. اما تازه‌ترین اخبار حاکی از آن است که این جلسه به نهاد ریاست جمهوری منتقل شده است و ریاست جلسه بر عهده حسن روحانی خواهد بود.

آخرین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی حدود ۵ ماه گذشته برگزار شد و بعد از آن جلسات شورا یا لغو و یا به تأخیر افتاد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار