صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قطر میان حماس و فتح میانجیگری می‌کند

دبیرکل جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین همچنین از مذکرات گروه های فلسطینی با فتح و حماس با هدف دستیابی به راه حلی برای حل اختلافات خبر داد.
کد خبر: ۹۰۲
| |
1749 بازدید

دبیرکل جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین در گفتگو با یک روزنامه عرب زبان با قریب الوقوع خواندن از سرگیری مذاکرات گروه های فلسطینی، از میانجیگری قطر میان حماس و فتح خبر داد.

به گزارش مهر،"نایف حواتمه" در گفتگو با روزنامه "البیان" گفت : دولت قطر بین دو جنبش حماس و فتح میانجیگری می کند.

وی درادامه با اشاره به شکست میانجیگری سابق قطر بین حماس و فتح که به دلایلی که به این دو جنبش و همچنین به عوامل عربی و بین المللی برمی گردد، تاکید کرد: شرایط کنونی به شکلی بسیار زیاد به (موفقیت) این مسئله به ویژه پس از شکست میانجیگری های عربی ، منطقه ای و بین المللی کمک می کند.

توافقنامه مکه مکرمه، میانجیگری ترکیه، اندونزی، مالزی و پاکستان از جمله اقدامات بین المللی و منطقه ای برای حل اختلافات میان حماس و فتح بود.

حواتمه درادامه سخنان خود تصریح کرد: گروه های فلسطینی ( جبهه دموکراتیک، جبهه خلق برای آزادی فلسطین و جنبش جهاد اسلامی) روزگذشته یک طرح مشترکی را به جنبش فتح ارائه دادند که با موافقت جنبش حماس همراه شد. این طرح شامل پایان دادن به کنترل نوارغزه از سوی حماس و همچنین تحویل مقر ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین می شود و درمقابل جنبش فتح نیز با ازسرگیری مذاکرات با حماس و دیگر گروه های فلسطینی موافقت می کند.

دبیرکل جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین همچنین از مذکرات گروه های فلسطینی با فتح و حماس با هدف دستیابی به راه حلی برای حل اختلافات خبر داد.

درحالی این توافقات صورت گرفت که حماس بارها آمادگی خود را برای ازسرگیری مذاکرات با فتح بدون هیچ پیش شرطی اعلام کرد.

درمقابل جنبش فتح بارها بر موضع خود مبنی براینکه گفتگو با حماس تنها مشروط به پایان دادن تسلط جنبش حماس بر اوضاع نوارغزه است، تاکید کرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟