تاکید ترکیه بر لزوم خرید موشک‌های اس ۴۰۰ از روسیه

وزیر کشور ترکیه با توجه به موقعیت این کشور، خرید سامانه موشکی اس ۴۰۰ را ضرورت دفاعی ترکیه عنوان کرد.
کد خبر: ۹۰۱۷۹۰
| |
3558 بازدید

وزیر کشور ترکیه با توجه به موقعیت این کشور، خرید سامانه موشکی اس ۴۰۰ را ضرورت دفاعی ترکیه عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، «سلیمان سویلو»، وزیر کشور با تاکید بر ضرورت خرید سامانه موشکی اس ۴۰۰، این سامانه موشکی را با هدف مقابله ترکیه با موشک‌های بردبلند عنوان کرد.

وزیر کشور ترکیه در مراسمی در استانبول با طرح این سوال که چرا باید اس -۴۰۰ را خریداری کنیم؟ اظهار داشت امروز ترکیه هم اعتماد به نفس و هم پول دارد و لذا می‌تواند موشک‌های اس ۴۰۰ را خریداری کند.

خرید سامانه موشکی اس ۴۰۰ توسط ترکیه از روسیه به نگرانی و واکنش تند آمریکا روبرو شده است.

آمریکا با تهدید اعلام کرده که در صورت نهایی شدن و الحاق سامانه موشکی اس ۴۰۰ به سیستم دفاعی ترکیه، آنکارا را از برنامه تولید مشترک جنگنده‌های اف ۳۵ حذف خواهد کرد.

با این حال پیش از این مقامات ترکیه اعلام کرده‌اند که خرید اس ۴۰۰ از روسیه نهایی شده و این کشور این موشک‌ها را تحویل خواهد گرفت.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت