صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رییس قضا: حوادث امسال موجب تحكيم نظام شد

کد خبر: ۹۰۱۱۴
| |
2999 بازدید

آيت الله آملي لاريجاني با تاكيد بر ضرورت حضور فعالانه قضات در ايام تعطيلات نوروزي اظهار كرد: هرچند در اين ايام محاكم وقت رسيدگي ندارند اما در مراجعي چون دادگاه كيفري استان و دادسراها لازم است قضات كشيك، حضوري جدي و مستمر داشته باشند تا در امور قضايي مراجعين خللي ايجاد نشود.

به گزارش ايسنا، رييس قوه قضاييه در آخرين جلسه مسوولان عالي قضايي در سال 88، اين سال را مملو از حوادث تلخ و شيريني دانست كه در مجموع موجب تحكيم مباني نظام شد و افزود: هر چند حوادث ناگوار بعد از انتخابات احساسات عمومي را جريحه دار كرد ليكن با حضور فعال و آگاهانه مردم اين توطئه‌ها خنثي شد.

وي با اظهار اميدواري نسبت به توفيقات الهي همگان در سال آينده اظهار كرد: بايد همه مسوولان تلاش كنند با ارايه خدمت رساني به مردم در مسير قرب الهي قدم بردارند و ان شاء الله سال آينده سالي همراه با بركت و موفقيت وسرشار از رضايتمندي عمومي خواهد بود.

آملي لاريجاني با تاكيد بر حضور مستمر نيروي انتظامي براي حفظ امنيت جامعه در تعطيلات نوروزي افزود: متاسفانه هر سال در اين ايام تعدادي از هموطنان دچار خسارت مالي و جاني مي‌شوند بنابراين لازم است در جهت پيشگيري از وقوع جرايم و تخلفات، نيروي انتظامي به صورت گسترده تر در جامعه حاضر باشد تا از ميزان جرايم و تخلفات كاسته شود و مردم نيز كمال همكاري را با كاركنان تلاشگر و خدوم نيروي انتظامي داشته باشند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟