میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

آمریکا عراق را از تحریم‌ها علیه ایران معاف کرد

کد خبر: ۹۰۱۰۴۰
| |
10345 بازدید
شبکه خبری المیادین به نقل از کاردار سفارت آمریکا در بغداد اعلام کرد که واشنگتن بغداد را از تحریم‌ها علیه تهران معاف کرده است.
 
به گزارش «تابناک» به نقل از  تسنیم به نقل از المیادین، " جوی هود" کاردار سفارت آمریکا در بغداد گفت که واشنگتن عراق را از تحریم‌ها علیه ایران معاف کرده و عراق می‌تواند از ایران انرژی خریداری کند.

وی افزود: من از میانجیگری عراق بین آمریکا و ایران اطلاعی نداریم. ما می‌توانیم مستقیما با ایران ارتباط داشته باشیم.

کاردار سفارت آمریکا در بغداد گفت که هیچ طرفی مسئولیت شلیک خمپاره به نزدیکی سفارت آمریکا در بغداد را نپذیرفته است.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا معافیت‌های خریداران نفت ایران را که مهلت آن‌ها روز ۲ می (۱۲ اردیبهشت) به‌پایان رسید دیگر تمدید نکرد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت