ادعای پمپئو درمورد نقش ایران در حادثه الفجیره

«مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا مدعی شد که احتمالا ایران پشت حملات به نفتکش‌ها در الفجیره بوده است.هفته پیش امارات اعلام کرد که چند کشتی نفت‌کش در نزدیکی بندر فجیره هدف «عملیات خرابکارانه» قرار گرفته‌اند.
کد خبر: ۹۰۰۷۹۰
|
۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۷ 21 May 2019
|
8780 بازدید

وزیر خارجه آمریکا در نشست استماع کنگره مدعی شد که احتمالا ایران پشت حمله به نفتکش‌ها در بندر الفجیره امارات بوده است.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا مدعی شد که احتمالا ایران پشت حملات به نفتکش‌ها در الفجیره بوده است.

هفته پیش امارات اعلام کرد که چند کشتی نفت‌کش در نزدیکی بندر فجیره هدف «عملیات خرابکارانه» قرار گرفته‌اند. جمهوری اسلامی ایران با ابراز نگرانی از این رخداد، بر لزوم حفظ امنیت آبراه‌های منطقه تأکید کرده، با این وجود رسانه‌ها و مقام‌های آمریکایی در روزهای گذشته به مرور تلاش کرده‌اند تا این حادثه را به ایران نسبت دهند.

عربستان سعودی و امارات پیش از این نیز اتهام‌زنی‌هایی را علیه ایران مطرح کرده بودند به طوریکه روز پنجشنبه هفته گذشته، وزیر مشاور دولت سعودی در امور خارجه و معاون وزیر دفاع این کشور مدعی شدند، ارتش یمن به دستور ایران عملیات پهپادی علیه تأسیسات نفتی سعودی انجام داده‌ است.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت