تجليل پيشكسوتان كشتي از منصور برزگر

دارنده مدال نقره رقابت‌هاي المپيك تصريح كرد: دلسوزي و محبت مردم و مسئولان در اين مدت چنان زياد بود كه زبانم از تشكر قاصر است و اين محبت ها نشان داد كه خدمت در اين جامعه گم نمي‌شود.
کد خبر: ۹۰۰۰۷
| |
1533 بازدید
مراسم تجليل از منصور برزگر مدير و سرمربي سابق تيم‌هاي ملي كشتي آزاد ظهر امروز(شنبه) در سالن توفيق جهانبخت برگزار شد.

به گزارش ايسنا، منصور برزگر قهرمان سابق جهان و المپيك كه پس از عمل هاي جراحي مختلف به تازگي بهبودي خود را به دست آورده است، با استقبال كميته پيشكسوتان فدراسيون كشتي روبرو شد. برزگر در اين مراسم در صحبت‌هايي با اشاره به اينكه رفتن به شهرستان‌ها صرفا براي آموزش كشتي نيست اظهار داشت: براي تبليغ اين رشته پهلواني به مناطق مختلف مي‌رويم و رفتار و كردار ما متوليان كشتي نمايانگر رفتار كل جامعه كشتي است.

دارنده مدال نقره رقابت‌هاي المپيك تصريح كرد: دلسوزي و محبت مردم و مسئولان در اين مدت چنان زياد بود كه زبانم از تشكر قاصر است و اين محبت ها نشان داد كه خدمت در اين جامعه گم نمي‌شود.

دارنده‌ مدال طلاي جهان تأكيد كرد: اين دور هم جمع شدن‌ها و همدلي شما پيشكسوتان در مدت بيماري من نشان‌دهنده همبستگي و دوستي ماست كه اميدوارم اين همدلي روز به روز بيشتر شود.

وي در پايان با تشكر از كمك‌ها و مساعدت‌هاي رئيس جمهوري، رئيس سازمان تربيت بدني، رئيس فدراسيون كشتي، صدا و سيماي و مردم در مدت بيماري خود خاطر نشان كرد: از تمام كساني كه در مدت بيماري‌ام مرا دعا كردند و خداوند دوباره مرا به خانواده‌ام بازگرداند تشكر مي‌كنم و براي آن‌ها از خداوند متعال آرزوي سلامتي دارم.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی