ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

معاون دانشجویی و فرهنگی شهید بهشتی تغییر کرد

کد خبر: ۸۹۹۱۰۲
| |
5032 بازدید

طی حکمی از سوی دکتر آقاجانی ریاست دانشگاه، دکتر محمود خدادوست به سمت معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی منصوب شد.

به گزارش ایسنا، دکتر آقاجانی همچنین در پیامی، از زحمات دکتر مهدی کدخدازاده در طول دوران تصدی در معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تقدیر کرد.

بر این اساس در حکم دکتر خدادوست بر اهدافی همچون حفظ و ارتقای باورها و ارزش‌های فرهنگی اسلامی و ملی و گسترش فضای اخلاقی و معنوی در دانشگاه، بهبود وضعیت خوابگاه‌ها و خدمات رفاهی دانشجویان و توسعه فضاها و فعالیت‌های ورزشی، شناسایی و توانمندسازی نیروهای فرهنگی زبده و علاقمند، توسعه فعالیت‌های فرهنگی، هنری، قرآنی، دینی، اجتماعی و سیاسی در سطح استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه و ایجاد فضای پرنشاط و بالنده در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی تاکید شده است.

گفتنی است دکتر خدادوست پیش از این معاون اجتماعی دانشگاه بوده و همچنین در سمت مشاور وزیر و مدیر کل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فعالیت می‌کرد.

همچنین، وی ارائه خدمت به عنوان مشاور رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور و رئیس مرکز تحقیقات پزشکی قانونی، عضو هیئت علمی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، عضو کمیته فرهنگ و تمدن شورای عالی انقلاب فرهنگی، عضو گروه حکمت، طب اسلامی و سنتی فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران و عضو هیئت مدیره انجمن علمی طب سنتی ایران را نیز در کارنامه خود دارد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟