صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

هشدار چین به آمریکا: هرگز تسلیم فشارها نمی‌شویم

وزارت امور خارجه چین بر عدم تسلیم شدن این کشور در برابر فشارهای تجاری آمریکا تاکید کرد.
کد خبر: ۸۹۸۹۲۲
| |
3646 بازدید

وزارت امور خارجه چین بر عدم تسلیم شدن این کشور در برابر فشارهای تجاری آمریکا تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، وزارت امور خارجه چین امروز دوشنبه در پی از سرگیری تهدیدهای آمریکا برای اعمال عوارض افزایش یافته علیه واردات تمامی کالاها از چین و تشدید جنگ تجاری بین دو کشور اظهار کرد، پکن هرگز تسلیم فشارهای خارجی نخواهد شد.

گنگ شوانگ، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در ضمن مطرح کردن این اظهارنظر در یک نشست خبری از اعلام این که چین چه اقدامات متقابلی را در پاسخ به افزایش عوارض آمریکا علیه کالاهای وارداتی از چین به ارزش 200 میلیارد دلاردر نظر دارد خودداری کرد.

دونالد ترامپ در پی اقدام روز جمعه دولتش در اعمال افزایش عوارض علیه واردات کالاهای چینی به ارزش 200 میلیارد دلار اعلام کرد، پکن تعهدات اولیه اش که در مذاکرات چند ماه گذشته پذیرفته بود را زیر پا گذاشته و "توافق را زیر پا گذشته است".

گنگ شوانگ خاطر نشان کرد: چین هرگز تسلیم فشارهای خارجی نخواهد شد. ما اطمینان و قابلیت لازم را برای محافظت از حقوق مشروع و قانونی خود داریم.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات