پرداخت اینترنتی بانک سامان هک میشود؟
یکی از کاربران تابناک در پیام ارسالی خود به تابناک نوشت:
چندی است متاسفانه با مشکل حاد و بخصوصی مواجه شده ام که از آن رسانه محترم خواستار انعکاس این مطلب می باشم.
مدتی پیش یکی از مشتریان بنده از یکی از شهرستانهای شمالی کشور درخواست خریدی داشت که مقرر شد با پرداخت اینترنتی پول به حساب من بیاید و سپس این کالا به ایشان تحویل داده شود. ولی متاسفانه فردای آنروز فردی از تهران با من تماس گرفت و مدعی شد که پول از حساب ایشان کم شده و به حساب اینجانب واریز شده است.
مشابه این مساله هم چند روز پیش با همان جزییات و همان مشکلات برای من تکرار شد که باعث شد با شکایت آن افرادی که پول از حسابشان کم شده بود و به حساب من واریز شده بود به دادگاه فرخوانده شوم .
نکته مهم ماجرا این است که اغلب این افراد دارای حساب بانک سامان بوده که از طریق هک شدن حسابشان یا هک شدن سیستم پرداخت اینترنتی بانک سامان این امر اتفاق افتاده بود.
البته با مراجعه به دادگاه متوجه شدم که این مساله هک کردن حسابها مخصوصا از طریق پرداخت اینترنتی بانک سامان فقط برای من مشکل ایجاد نکرده و خیلی از افراد دیگری هستند که با مشکلی دقیقا مشابه مشکل من مواجه شده اند .
لذا خواهشمندم با انعکاس این مساله در رفع این مشکل یاری فرمایید.
تابناک آماده انعکاس توضیحات بانک سامان درخصوص این مساله می باشد.
یا حق
jaleb bod , to fimla shenide bodimo dide bodim ,
age vaghan intoori bashe , chejori mishe etemad kard be bank saman , va aya banke marakzi javabgooye in moshkel hast ?????????
سیستم بانکی گل بود به سبزه هم اراسته شد
دیگه به بانکم نمیشه اطمینان کرد.
همچین مشکلی هم برای این من هم پیش امده که از طریق یکی از پایانه های بانک سامان به صورت اینترنتی خرید کردم که حسابم سو استفاده شد.این مشکل برای خیلی ها پیش امده و بانک سامان سیستم امنیت خود را بدون مشکل می داند.خواهشن رسیدگی کنید.
این حرفا چیه
حتما یه جای کارتون اشتباه بوده
وگرنه بانک سامان که به این سادگی هک نمیشه




