میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

رد خبر پیوستن جگوارلندروور به پژو

کد خبر: ۸۹۸۴۱۵
| |
3040 بازدید
دنیای اقتصاد: شرکت تاتا‌موتورز، مالک برند جگوار‌لندروور خبر خریداری آن توسط پژو را تکذیب کرده است. این خبر برای نخستین‌بار ازسوی یک رسانه انگلیسی منتشر شد.
 
همچنین شرکت فرانسوی پژو نیز اعلام کرده است که عجله‌ای برای خریداری برند جدید ندارد و اکنون در حال افزایش سود‌دهی خود بوده، اما ممکن است در آینده و در شرایط مناسب این گزینه را بررسی کند.
 
تاتاموتورز نیز در این‌باره گفت: «تحت سیاست کنونی، ما مجاز به اظهارنظر در مورد گزارش رسانه‌ها نیستیم، اما می‌توانیم تایید کنیم که شایعات اخیر صحت ندارند.» یک رسانه انگلیسی پیش‌تر به نقل از یک منبع آگاه گزارش داده بود که پژو در حال مذاکره برای پیوستن برند جگوارلندروور به این شرکت فرانسوی است.
 
همچنین گزارش مذکور با ادعای اینکه اسنادی در این زمینه در اختیار دارد از خرید احتمالی جگوارلندروور توسط پژو خبر داده بود. بلومبرگ نیز در گزارش خود در ماه مارس مدعی شده بود که کارلوس تاوارز، مدیر‌عامل پژو به‌دنبال توافق جدید برای توسعه حضور این خودروساز فرانسوی در خارج از اروپا است.
 
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار