میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سرویس کولر آبی نرخ مصوب ندارد

کد خبر: ۸۹۷۹۷۹
| |
5149 بازدید

رییس اتحادیه آهن‌سازان با اشاره به اینکه فصل خرید و تعمیر کولرهای آبی فرارسیده است، گفت: تعمیر و سرویس سالیانه کولرهای آبی نرخ مصوبی ندارد.

حبیب‌الله بشارتی در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با هزینه حق سرویس و تعمیر کولرهای آبی اظهار کرد: به دلیل آنکه کولرهای آبی در محل مشخص و یکسانی نصب و مورد استفاده قرار نمی‌گیرند اتحادیه نرخ ثابتی را برای سرویس سالیانه کولرهای آبی در نظر نگرفته است.

رئیس اتحادیه آهن‌سازان تاکید کرد: عدم نرخ‌گذاری دستوری ثابت برای سرویس کولرهای آبی به معنای آن نیست که اتحادیه نظارتی بر فعالیت تعمیرکاران مجاز ندارد و هزینه دستمزد تعمیرکاران به بررسی و تأیید اتحادیه می‌رسد.

وی با اشاره به این‌که در حال حاضر فصل تعمیر و خرید کولر آبی فرارسیده است، گفت: متأسفانه در ایام استفاده از کولرهای آبی، تعمیرکاران غیرمجاز فعالیت خود را آغاز می‌کنند و این موضوع مشکلات فراوانی را برای اتحادیه و متقاضیان به همراه دارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات