میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

عملیات پهپادی و توپخانه‌ای یمنی‌ها به یک مرکز نظامی سعودی در جیزان

نیروهای انصارالله یمن در جریان عملیات پهپادی و توپخانه‌ای خود یک مرکز نظامی سعودی در جیزان را هدف قرار دادند.
کد خبر: ۸۹۷۴۴۷
| |
3345 بازدید

نیروهای انصارالله یمن در جریان عملیات پهپادی و توپخانه‌ای خود یک مرکز نظامی سعودی در جیزان را هدف قرار دادند.

به گزارش ایسنا، به نقل از المسیره، سخنگوی نیروهای انصارالله یمن اعلام کرد که یگان‌های پهپادی و توپخانه‌ای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در عملیاتی مشترک موفق شدند مرکز نظامی "المشرق" وابسته به مزدوران سعودی در جیزان را هدف قرار دهند.

در سوم مه جاری نیز عملیات مشترکی از یگان‌های پهپادی و توپخانه‌ای ارتش یمن علیه مزدوران سعودی در شرق جبل النار در نزدیکی جیزان صورت گرفت.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت