ادامه گفتوگوهاي گازپروم در تهران
معاون وزير نفت در امور بينالملل از سفر هيأتي از مقامهاي شرکت گازپروم روسيه به تهران در ماه آينده خبر داد.
به گزارش واحد مرکزي خبر، حسين نقره کار شيرازي، با بيان اين که تاکنون چند دور مذاکره با مقامهاي اين شرکت در زمينه توسعه ميدانهاي نفت و گاز، همچنين خدمات دوجانبه و چندجانبه در سطح منطقه انجام شده است، افزود: يکي از محورهاي مذاکره با هيأت روسي، توسعه فازهاي 19، 20 و21 ميدان گازي پارس جنوبي خواهد بود.
در ادامه گفتوگوهاي «الکسي ميلر»، مديرعامل شرکت گازپروم، با وزير نفت کشورمان در سال گذشته، توافقهايي براي توسعه مشترک دو فاز ميدان گازي پارس جنوبي و تشکيل يک شرکت مشترک گازي صورت گرفت.
نقره کار شيرازي با اشاره به نامگذاري سال 1387به «سال نوآوري وشکوفايي» گفت: امسال با بهرهبرداري از فازهاي 6 تا 10 ميدان گازي پارس جنوبي، ميزان برداشت و توليد گاز طبيعي کشور افزايش خواهد يافت که يکي از دستاوردهاي مثبت در سال جاري به شمار خواهد رفت.
معاون وزير نفت در امور بينالملل همچنين درباره اعلام آمادگي دو شرکت «هندوجا» و « نفت و گاز هند» براي امضاي قرارداد چند ميليارد دلاري و حضور در ميدان گازي پارس جنوبي گفت: مذاکره با اين شرکتهاي هندي ادامه دارد و حتي برخي از مراحل مطالعاتي اين مذاکرهها آغاز شده است.
وي يادآور شد: همکاريهاي تازهاي در بخش نفت و گاز، علاوه بر مشارکتهاي پيشين با شرکتهاي هندي شکل خواهد گرفت.
معاون وزير نفت در امور بينالملل با اشاره به بررسي شرايط برخي از شرکتها و مؤسسههاي ترکيه براي حضور در طرح توسعه فازهاي 19 تا 21 ميدان گازي پارس جنوبي افزود: نتيجه اين بررسيها، نشان خواهد داد که کدام يک از شرکتها ميتوانند در اين فازها مشارکت داشته باشند.


