صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نمایشگاه کتاب یک ساعت تمدید شد

کد خبر: ۸۹۶۲۰۰
| |
7551 بازدید
قائم مقام سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از تمدید یک ساعته بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در روز‌های پایانی هفته خبر داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ستاد خبری سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، قادر آشنا از تمدید یک ساعته زمان بازدید از نمایشگاه در روز‌های پنج‌شنبه و جمعه خبر داد و گفت: با هماهنگی‌های انجام شده با فرمانداری تهران ساعت کاری نمایشگاه کتاب تهران در روز‌های پنج شنبه و جمعه (۱۲ و ۱۳ اردیبهشت) یک ساعت تمدید شده است.

او افزود: از این رو نمایشگاه کتاب در این دو روز تا ساعت ۲۱ پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.

قائم مقام سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تصریح کرد: این تصمیم به منظور رفاه حال بازدیدکنندگان در روز‌های پایانی نمایشگاه گرفته شده است تا در روز‌های پر تردد زمان بیشتری برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران داشته باشند.

سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تا ۱۴ اردیبهشت در مصلا میزبان علاقه‌مندان است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار