صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

مصوبه شورای سنجش برای ورود به فنی حرفه‌ای

کد خبر: ۸۹۴۸۵۰
| |
2607 بازدید

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای گفت: شورای سنجش و پذیرش دانشجو با پذیرش دیپلمه های نظری در رشته های فنی و حرفه‌ای موافقت کرد.

به گزارش مهر، ابراهیم صالحی عمران گفت: شورای سنجش و پذیرش دانشجو مصوب کرد، دیپلمه‌های رشته‌های نظری هم علاوه بر هنرستانی‌ها، در رشته‌های فنی و حرفه‌ای شرکت کنند.

وی ادامه داد: البته این موضوع منوط به این است که یک سری واحدهای جبرانی را نیز طی کنند، چون یک سری دروس عملی توسط داوطلبان دوره‌های هنرستانی طی شده که توسط این دیپلمه‌های رشته‌های نظری طی نشده است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای افزود: تاکید ما نیز در دانشگاه فنی و حرفه‌ای این است که این دانشجویان در دوره‌های کاردانی ناپیوسته وارد شوند چرا که رشته‌های کاردانی پیوسته یک ارتباط تخصصی و درسی بین آنچه که در فنی و حرفه‌ای، هنرستان و کار و دانش خوانده‌اند، دارند و اگر بخواهند در رشته‌های کاردانی پیوسته شرکت کنند باید یک سری دروس عملی را طی کنند.

وی یادآور شد: اما در رشته‌های کاردانی ناپیوسته که ارتباط درسی با دوره قبل وجود ندارد این متقاضیان می‌توانند وارد شده و مسیر حرفه‌ای و شغلی خود را در پیش گیرند.

صالحی عمران خاطرنشان کرد: حدود ۶۰ رشته دانشگاه فنی و حرفه‌ای کاردانی ناپیوسته و حدود ۴۰ رشته کاردانی پیوسته است و این متقاضیان می‌توانند در آن ۶۰ رشته وارد شوند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات