ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آمریکا برای جلوگیری از اینستکس هرکاری می‌کند

کد خبر: ۸۹۴۴۱۸
| |
5218 بازدید

نماینده دائم روسیه در اتحادیه اروپا اعلام کرد که واشنگتن هر کاری انجام می دهد تا مکانیزم مالی ویژه ایران با اروپا، شکل نگیرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از اسپوتنیک، «ولادیمیر چیژوف» نماینده دائم روسیه در اتحادیه اروپا اظهار داشت که آمریکا برای جلوگیری از فعال شدن مکانیزم مالی ویژه با اروپا برای معاملات با ایران هرکاری از دستش بر می‌آید انجام می‌دهد.

چیژوف گفت: آمریکا برای جلوگیری از این روند هر کار ممکنی را انجام می‌دهد. واضح است، که این تلاش آنها با ما موفقیت آمیز نبوده است، باید دید این اقدامات بر روی سه کشور اروپایی، انگلیس، فرانسه و آلمان چه تأثیری دارد.

گفتنی است که سه کشور فرانسه، آلمان و انگلیس ۱۱ بهمن ماه ۱۳۹۷ سازوکار مالی ویژه اروپا برای بهره‌مندی ایران از مزایای اقتصادی برجام را رسماً با عنوان «اینستکس» ثبت کردند اما از آن روز تا به حال هنوز این ساز و کار عملیاتی نشده است.

همچنین برخی از مقامات ایرانی از راه اندازی سازوکار مشابه برای همکاری اقتصادی ایران با کشورهایی همچون روسیه، عراق، چین و ترکیه خبر داده بودند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟