میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

قضات سودانی هم به صف معترضان می پیوندند

قضات سودانی برای اولین بار از زمان شروع اعتراضات در سودان از ملحق شدن به معترضانی که خواستار دولت مدنی در سودان هستند، خبر دادند.
کد خبر: ۸۹۴۳۶۲
| |
2578 بازدید

قضات سودانی برای اولین بار از زمان شروع اعتراضات در سودان از ملحق شدن به معترضانی که خواستار دولت مدنی در سودان هستند، خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، قضات برای اولین بار از زمان شروع اعتراضات در سودان به صف معترضان می‌پیوندند.

بر اساس این گزارش؛ قضات سودان هم به جمع تحصن کنندگان در برابر مقر فرماندهی ارتش سودان در خارطوم که خواستار حکومت مدنی هستند، ملحق می‌شوند.

قضات سودان با صدور بیانیه ای اعلام کردند: قضات شریف سودانی از مقابل دادگاه قانون اساسی بعد از ظهر فردا به سوی مقر فرماندهی ارتش (جایی که تحصن و اعترضات در آن است) در راستای حمایت از تغییرات و حاکمیت دولت قانون و به منظور نشان دادن استقلال دستگاه قضائی حرکت خواهند کرد.

شایان ذکر است که معترضان با برگزاری تحصن و اعتراضات در برابر مقر فرماندهی ارتش سودان خواستار انتقال قدرت از نظامیان به دولت مدنی هستند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات