میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بازگشایی محور ریلی جنوب

کد خبر: ۸۹۴۲۹۱
| |
3525 بازدید
مدیرعامل راه‌آهن گفت: با تلاش کارکنان راه‌آهن، مسیر ریلی جنوب ساعاتی پیش بازگشایی و سیر قطار‌های باری در این محور از سر گرفته شد.

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران، سعید رسولی با اعلام این خبر بیان کرد: جاری شدن سیل، رانش زمین و آبشستگی زیر خطوط ریلی در چند نقطه از محور جنوب، موجب مسدود شدن این مسیر شده بود که خوشبختانه با تلاش بی وقفه همکاران، این مسیر بازگشایی شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: به علت مسدود شدن محور جنوب در استان‌های لرستان و خوزستان تردد قطار‌ها در این محور متوقف شده بود و این امر موجب انباشت واگن‌های باری در این مسیر شد که هم اکنون تردد قطار‌های باری در این محور آغاز شده است.

مدیر‌عامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: پس از عبور قطار‌های باری موجود در محور، با اعلام فروش بلیت سیر قطار‌های مسافری نیز در این مسیر از سر گرفته خواهد شد.

رسولی ضمن تقدیر از زحمات کارکنان راه‌آهن اضافه کرد: همکاران راه‌آهن با تلاش بی شائبه در کمترین زمان ممکن و در شرایط بسیار سخت توانستند نسبت به ترمیم و مقاوم سازی خط‌آهن در نقاط آسیب دیده اقدام کنند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات