بازدید 26225

یک زن اماراتی بعد از ۲۷ سال از کما خارج شد

کد خبر: ۸۹۴۲۲۰
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰ 24 April 2019

یک زن اماراتی که پس از آسیب شدید مغزی در جریان یک سانحه رانندگی از سال ۱۹۹۱ در وضعیت اغما (کما) بوده به طور معجزه آسایی به هوش آمده است.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، منیره عبدالله در سال ۱۹۹۱ در تصادف با اتوبوس ضربه مغزی شد و به کما رفت. او به هنگام تصادف پسر خردسالش را در آغوش کشید و جان او را نجات داد. پسری که ۲۷ سال منتظر چشم باز کردن مادرش ماند.

منیره که در هنگام تصادف ۳۲ سال داشت، آن روز برای آوردن پسرش از مهدکودک به همراه برادر شوهرش که رانندگی می‌کرد به خیابان رفته بود.

عمر وبیر، پسر منیره که در آن روز چهار ساله بود از این سانحه که میان خودرو آنها و یک اتوبوس روی داد جان سالم به در برد چرا که مادرش در لحظه تصادف او را در آغوش گرفت.

منیره عبدالله در جریان آن سانحه به شدت مجروح شد اما سال گذشته در بیمارستانی در آلمان به هوش آمد.

این خبر را پسر او در گفتگو با روزنامه "نشنال" که در امارات منتشر می‌شود فاش کرده است.

عمر به این روزنامه گفته است: من هیچ‌گاه ناامید نشدم چرا که همیشه چیزی ته دلم می‌گفت او بالاخره بیدار خواهد شد و علت این که حالا این داستان را علنی کردم این است که به دیگران بگویم هیچ‌گاه ناامید نشوند و کسانی که به اغما رفته‌اند را مرده فرض نکنند.

عمر در آن سانحه به غیر از یک کبودی مختصر روی سر جراحتی برنداشت اما مادرش، منیره برای چند ساعت بدون خدمات پزشکی رها شد.

به گزارش روزنامه نشنال، منیره بالاخره بعد از ساعت‌ها به بیمارستان منتقل شد و از امارات به لندن انتقال داده شد. آنجا بود که پزشکان او را در وضعیت "نباتی" تشخیص دادند. او سپس به شهر العین در مرز امارات با عمان انتقال یافت و چندین بار به علت مقررات شرکت‌های بیمه بین مراکز درمانی مختلف جابجا شد.

او برای چند سال در این وضعیت باقی ماند و از طریق لوله تغذیه شد. سپس پزشکان از طریق فیزیوتراپی سعی کردند مانع از تحلیل عضلات و ماهیچه‌های او شوند.

در نهایت، دادگاه سلطنتی امارات در ابوظبی، منیره عبدالله را مستحق دریافت کمک مالی دانست و به این ترتیب او در سال ۲۰۱۷ به آلمان انتقال داده شد. در آلمان پزشکان چند عمل جراحی بروی او انجام دادند تا عضلات و ماهیچه‌های دست و پای او را ترمیم کنند و داروهایی برای بهبود وضعیت او تجویز کردند تا او را از ضعف جسمانی نجات دهند.

یک سال بعد، عمر با مسئولان بیمارستان بر سر اتاق مادرش مجادله کرد. مجادله‌ای که خودش می‌گوید احتمالا دوباره باعث نگرانی مادرش از سلامت پسرش شده و همین یک شوک دوباره به منیره داده است.

عمر می‌گوید: مادرم صداهای عجیبی از خود در می‌آورد. من پزشکان را سریعا صدا می‌کردم اما آنها می‌گفتند همه چیز نرمال است. سه روز بعد، من با شنیدن نام خودم از خواب بیدار شدم. این مادرم بود که نام من را صدا می کرد. همه این سالها منتظر چنین لحظه‌ای بودم و رویای آن را در سر می‌پروراندم. از خوشحالی در پوستم نمی‌گنجیدم. او به هوش آمد و نخستین چیزی که به زبان آورد نام من بود. او به تدریج هوشیارتر شد و کم کم می توانست درد را حس کند و مکالمه‌های کوتاهی هم داشته باشد.

منیره اکنون به ابوظبی بازگردانده شده و مشغول فیزیوتراپی است تا دوباره بر بدن و عضلات خود مسلط شود.

به گزارش بی‌بی‌سی، به هوش آمدن پس از چندین سال زندگی در اغما بسیار نادر است و تاکنون تنها چند مورد مشابه روی داده است. حتی پس از به هوش آمدن هم بهبود وضعیت جسمی و روانی چنین کسانی هم بسیار زمان‌بر است.

مرکز بهداشت ملی انگلیس می‌گوید تقریبا غیرممکن است که بتوان شانس بهبودی کسی که در کما فرو رفته را برآورد کرد. کسانی که پس از کما به هوش آمده‌اند معمولا از صدمات دایمی ناشی از آسیب مغزی رنج می‌برند.

یکی از نمونه‌های بارز تری والیس، مرد آمریکایی است که در جریان یک سانحه رانندگی برای ۱۹ سال به کما رفت و در مرحله نزدیک به نباتی قرار گرفت اما به هوش آمد و پزشکان گفتند مغز او دوباره شروع به رشد و ترمیم خود کرده است.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۱۷
پدر من از سال 79 تا کنون (19 سال) در اثر تصادف به کما رفته و زندگی نباتی دارد. لطفا برای ایشان و تمام مریضهای به کما رفته دعا کنید...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۴
بسم الله الرحمن ارحیم.. اللهم اشف کل مرضانا به برکت صلوات بر محمد و آل محمد
اگر در سرزمین مدعی اسلام واقعی ،یعنی ایران ، چنین اتفاقی می افتاد آیا چنین نگرش و تعامل و رفتار و برخورد می شد!!!؟؟؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۴
توو ایران ترجیح میدی بمیری
ایران بود سالها بود خاک شده بود از بس به جوون مردم اهمیت میدن
عشق بینهایت مادر به فرزندش ؛ شاید بزرگترین دلیل زندگی دوباره این زن بوده .
اگر ایران بود پزشکا همون هفته اول کما از دستگاه جداش میکردن چون فلسفه همشون در ایرانه اینه که آیا مردم راضی میشن برای کسی که به کما رفته ملیاردها تومن هزینه بشه

یا اینکه برای کسی که بالاخره میمیره ارزش نداره ملیارها تومن هزینه بشه

همیشه خدا رو شکر میکنم که پزشکای ایرانی جای پزشکای اروپایی و آمریکایی 100 سال پیش نبودن که بسیاری از آنتی بیوتیک ها و واکسن ها رو همون ها ساختن و اگر پزشکای ایرانی بودن قطعا هیچ واکسن و آنتیبیوتیک یا دارویی ساخته نمیشد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۴
ما هم از وجود ادم هایی مثل شما که همیشه در حال تمجید خارجی ها هستید و سر بزنگاه به دشمن پناه
میبرید شرمنده ایم
وخدا هر چه بخواهد همان است
خدايا همه مادران را از رنج و عذاب خصوصا ديدن رنج فرزندانشان در امان بدار.
اگر اسلام هم است انگار مال اونها با مال خیلی فرق دارد. ما نهایت میتوانیم با بنگلادش خودمان را مقایسه کنیم
اکثریت ملت ایران از درد بیکاری وگرسنگی در کمای نباتی هستند وامیدی هم برای بهبودی انها نیست.دعا کنیدشاید معجزه ای رخ دهد
خدایا شکر
بنده خودم سه سال است زندگی نباتی دارم یعنی پیاز و سیب زمینی میخورم ولی با افزایش نرخ پیاز بخوردن گوشت گربه افتاده ام...
تحمل این همه سال برای هر دو طرف خیلی سخت هست. کسی که مرده خاکش میکنن و دیگه چشمت نمیبینتش. ولی کسی که توی کماست هر روز جلوی چشمته و دردیه که همیشه بازه. منتظری تا بیدار بشه.
الان ایشون بیدار بشه فکر نکنم درکی از دنیای اطرافش دیگه داشته باشه. بیدار شده و میبینه که همه امپراطوری های عربی که میشناخت عوض شدن. دنیا یه طور دیگس. دلار 140000 ریاله ایرانه!!!!!!
عشق یک معجزه است
هزينه آي سي يو شبي 4 ميليون هست. پول هم بي تاثير نبوده كه اين خانم بعد از 27 سال از كما خارج شده!!!!
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل