روسیه: آمریکا در نشستی درباره برچیدن اردوگاه الرکبان شرکت نمی‌کند

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد، واشنگتن از مشارکت در سومین نشست پیرامون برچیدن اردوگاه آوارگان الرکبان در سوریه سر باز زد.
کد خبر: ۸۹۳۷۱۵
| |
2245 بازدید

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد، واشنگتن از مشارکت در سومین نشست پیرامون برچیدن اردوگاه آوارگان الرکبان در سوریه سر باز زد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، رئیس مرکز ملی اداره دفاع روسیه گفت، نمایندگان ایالات متحده مشارکت در سومین نشست پیرامون برچیدن این اردوگاه را نپذیرفتند.

وی گفت: با توجه به نقش محوری واشنگتن در حل مشکل برچیدن اردوگاه الرکبان، به منظور مشارکت در نشست هماهنگی دعوت‌نامه‌ای به سفارت آمریکا در مسکو ارسال کردیم اما متاسفانه آنها حضور در این نشست مهم را رد کردند.

با توجه به اظهارات این مقام روس، آمریکا به اصرار خود بر ضرورت حل مشکل اردوگاه الرکبان در اردن به شکل رایزنی‌های سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اردن ادامه می‌دهد.

این مقام مسؤول گفت: ما کار را بدون مشارکت نمایندگان سازمان ملل و مهم‌تر از آن بدون مشارکت نمایندگان سوریه بی‌فایده می‌دانیم.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت