میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

داعش در کنگو اعلام موجودیت کرد

کد خبر: ۸۹۳۳۳۳
| |
7256 بازدید
داعش در کنگو اعلام موجودیت کرد

گروه تروریستی داعش که بسیاری از سرزمین‌‎های تحت اشغال خود در سوریه و عراق را از دست داده است حال به دنبال باز کردن جای پایی برای خود در مرکز آفریقا است.

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، گروه تروریستی داعش برای اولین بار یک حمله تروریستی در جمهوری دموکراتیک کنگو انجام داد.

بر اساس این گزارش این حمله تروریستی در روستای "کمانگو" واقع در نزدیکی مرز کنگو با اوگاندا رخ داد که بر اثر آن 8 نظامی این کشور کشته شدند.

داعش همزمان با اولین حمله تروریستی خود در کنگو از از تشکیل شاخه ای به نام "ولایت وسط افریقا" (ایالت آفریقای مرکزی) خبر داد.

"فلیکس تشیسکیدا" رئیس جمهوری کنگو پیش از این گفته بود که بر اساس پیش بینی ها داعش پس از شکست در سوریه و عراق، تلاش هایی را به منظور تقویت حضور خود در قاره آفریقا انجام خواهد داد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
الی گشت