صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ترکیه و ایران سیستم تجاری مشابه اینستکس راه‌اندازی می‌کنند

وزیر امور خارجه ترکیه، اعلام کرد: برای دور زدن تحریم‌های آمریکا سیستم جدید تجاری با ایران راه‌ اندازی می‌کنیم که مانند اینستکس خواهد بود.
کد خبر: ۸۹۲۸۶۸
| |
4583 بازدید

به گزارش فارس به نقل از رویترز، مولود چاووش اوغلو اعلام کرد: ترکیه به دنبال برقراری سازوکار جدید با ایران است.

وی تأکید کرد: این سازوکار همانند سیستم اینستکس است که کشورهای اروپایی برای فرار از تحریم‌های آمریکا با ایران راه اندازی می‌کنند.

چاووش اوغلو همچنین اعلام کرد: آنکارا با تحریم‌های آمریکا کاملاً مخالف است و لازم است که روابط همکاری دوجانبه ترکیه و ایران تا رسیدن به حجم 30 میلیارد دلار یعنی سه برابر میزان کنونی ادامه یابد.

وی در کنفرانس خبری پس از مذاکره با همتای ایرانی خود جواد ظریف اعلام کرد: «در کنار سازوکار موجود ارزیابی کردیم که تا چه اندازه می‌توانیم سازوکار جدیدی را همانند اینستکس راه‌اندازی کنیم که بتوانیم موانع پیش‌روی تجاری را برداریم.»

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا