قطر و آمریکا در ارتباط با شورای همکاری خلیج فارس مذاکره کردند

گروهی از دیپلمات‌های قطری با سفر به آمریکا با مقامات این کشور دیدار و در ارتباط با مسائل منطقه گفتگو کردند.
کد خبر: ۸۹۲۶۸۰
| |
2937 بازدید

گروهی از دیپلمات‌های قطری با سفر به آمریکا با مقامات این کشور دیدار و در ارتباط با مسائل منطقه گفتگو کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که گروهی از دیپلمات‌های قطری در واشنگتن با مقامات آمریکایی دیدار و گفتگو کردند.

گفته شده این مذاکرات با موضوع مسائل خاورمیانه برگزار شده است.

وزارت خارجه آمریکا همچنین اعلام کرد که مذاکره با دیپلمات‌های قطری در ادامه گفتگوهای استراتژیک بویژه در ارتباط با اختلافات در شورای همکاری خلیج فارس بوده است.

به گفته وزارت خارجه آمریکا در این مذاکرات موضوعات دیگری از جمله ایران، عراق و سودان نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

مذاکرات دیپلمات‌های قطری و آمریکایی در شرایطی انجام شده که از سه سال پیش به این سو روابط قطر و برخی از همسایگان عربی شامل بحرین و امارات دچار تنش شده است. این تنش به سرکردگی عربستان سعودی صورت گرفت و باعث ایجاد شکاف و اختلافات عمیق در شورای همکاری خلیج فارس شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت