شهادت نوجوان مجروح فلسطینی در نوارغزه

کد خبر: ۸۹۱۸۹۷
| |
3588 بازدید

یک نوجوان ۱۶ ساله فلسطینی که طی ماه جاری به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست در جنوب نوار غزه زخمی شده بود، بر اثر شدت جراحات وارده به شهادت رسید.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، «اسحاق عبدالمعطی سویلم اشتیوی»، نوجوان ۱۶ ساله فلسطینی که طی ماه جاری به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست در جنوب نوار غزه زخمی شده بود، بر اثر شدت جراحات وارده به شهادت رسید.

ارتش رژیم صهیونیستی طی ماه جاری، ۴ نوجوان فلسطینی را در نوار مرزی شرق رفح واقع در جنوب نوارغزه هدف تیراندازی قرار داد و آنها را بازداشت کرد.

۳ نفر از این نوجوانان بعدها آزاد شدند اما اشتیوی که مجروح شده بود، به بیمارستان انتقال داده شد و روز گذشته بر اثر شدت جراحات وارده به شهادت رسید.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت