صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

جذب موقت و دایم نخبگان ایرانی خارج کشور

کد خبر: ۸۹۱۳۲۸
| |
2733 بازدید

معاون همکاری‌های علمی وزارت علوم از جذب موقت و دایم نخبگان ایرانی خارج کشور خبر داد و گفت: سامانه جذب نخبگان خارج از کشور تقویت می‌شود.

به گزارش مهر؛ عطاالله کوهیان با اشاره به توسعه تعاملات علمی با ایرانیان مقیم خارج از کشور گفت: یکی از برنامه‌های ما در سال جاری، ادامه برنامه سال گذشته، ارتباط و جذب ایرانیان مقیم خارج برای همکاری‌های پژوهشی و آموزشی است که ظرف یک تا دو سال گذشته در این زمینه فعال شده‌ایم.

وی ادامه داد: بر اساس برنامه‌ریزی های صورت گرفته این افراد به دو صورت موقت و دائم جذب شده و همکاری و حمایت لازم از آنها صورت می‌گیرد.

معاون همکاری‌های علمی و سازمان‌های تخصصی وزارت علوم در ادامه به سامانه جذب نخبگان اشاره کرد و گفت: تا کنون حدود ۶ تا ۷ هزار ایرانی ثبت نام کرده‌اند و تقویت این سامانه در دستور کار قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: این سامانه در حال اصلاح و ارتقا است و بعد از انجام اصلاحات لازم آدرس جدید سامانه اعلام می‌شود، سامانه‌ای که در ابتدا ایجاد شده بود، فقط ویژه اساتید ایرانی مقیم خارج بود که رزومه خود را در این سامانه ارسال می‌کردند رزومه آنها بررسی و به دانشگاه معرفی می‌شدند تا دانشگاه‌ها در برنامه‌های مختلف بتوانند از وجود این افراد استفاده کنند.

کوهیان خاطرنشان کرد: اکنون در حال ارتقا و گسترش این سامانه هستیم، شاید بتوانیم شرایطی ایجاد کنیم که علاوه بر اساتید ایرانی مقیم خارج، اساتید خارجی علاقمند به همکاری با دانشگاه‌های ایران نیز بتوانند وارد این سامانه شده و ثبت نام کنند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار