میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مدارس شرق هرمزگان تعطیل شد

کد خبر: ۸۹۱۲۲۸
| |
10754 بازدید

به دلیل ورود سامانه بارشی به استان و احتمال وقوع سیل به ویژه در شرق هرمزگان، تمامی مدارس شهرستان‌های شرقی فردا و پس فردا تعطیل خواهند بود.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، با توجه به ورود سامانه فعال بارشی به استان و صدور اخطاریه‌های متعدد هواشناسی استانی و کشوری مبتنی بر احتمال وقوع سیل به ویژه در شرق هرمزگان، تمامی مدارس شهرستان‌های شرقی استان شامل میناب، رودان، بشاگرد، سیریک و جاسک در روزهای شنبه مورخ ۲۴/ ۱ /۹۸ و یکشنبه مورخ ۲۵/ ۹۸/۱ تعطیل خواهند بود.

فریدون همتی استاندار هرمزگان در حاشیه بازید از خورها و مسیل‌های بندرعباس تاکید کرد: تعطیلی مدارس بندرعباس در دست بررسی است و در صورت لزوم اعلام خواهد شد.

گفتنی است، فرماندار و رییس شورای هماهنگی مدیریت بحران و رییس شورای آموزش و پرورش شهرستان جاسک نیز در این خصوص گفته است: با توجه به هشدارهای مکرر هواشناسی و مدیریت بحران استان و دغدغه دانش‌آموزان و اولیاء نسبت به حضور دانش‌آموزان در مدارس و تردد در مسیر آبنماها محورهای اصلی و راه‌های روستایی و محلات شهری، جهت رفاه بیشتر و کاستن دغدغه شهروندان و فرهنگیان و کاهش خطرات احتمالی حضور و تردد این قشر جامعه این تصمیم اتخاذ شد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت