بازدید 5542
۱

شیوع گال و اسهال در گمیشان

کد خبر: ۸۹۱۱۳۸
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۶ 12 April 2019

معاون فرماندار گمیشان گفت: عملیات تخلیه آب از منازل سیلزده شهر گمیش تپه مرکز شهرستان گمیشان شامگاه امشب پنجشنبه و با تلاش شبانه روزی نیروهای مسلح، آتش نشانان شهرداری تهران، دستگاه های محلی و بومیان به پایان رسید.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، سید علیرضا حسینی شامگاه پنجشنبه اظهار داشت: سیل اخیر و ورود حجم فراوان سیلاب به گمیشان،موجب آبگرفتگی یک هزار و 700 خانه شهری و روستایی این شهرستان شد که با تلاش نیروهای امدادی همه این خانه ها از آب تخلیه شد.

وی بیان کرد: در حال حاضر 77 خانوار این شهر بصورت متمرکز از خدمات اسکان اضطراری مدیریت بحران و هلال احمر استفاده می کنند که پس از تخلیه آب و کسب اطمینان از استحکام و ایمنی خانه ها، به زندگی خود بر می گردند.
وی افزود: هر چند تعدادی از شهروندان دچار بیماری هایی همچون گال و اسهال شده اند اما وضعیت عمومی بهداشت شهر رضایت بخش است و تاکنون موردی از بیماری های واگیر در شهر مشاهده نشده است.
معاون فرماندار گمیشان ادامه داد: مرکز بهداشت و بسیج در حال گندزدایی از منازل آب گرفته هستند و تلاش می کنند که اندک بوی مانداب پراکنده در بخش های شرقی شهر ر ا از بین ببرند.
حسینی به حل مشکل محصور بودن 5 روستای مرزی این شهرستان در آب گفت : روستای قرنجیک خواجه خان این شهرستان در شرق گمیش تپه همچنان در محاصره آب است و تردد در این روستا با قایق انجام می شود.
وی گفت: سپاه قزوین با همکاری شهرداری این شهر در حال احداث راه دسترسی موقت برای این روستا هستند که بزودی به پایان خواهد رسید.

اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
در این شرایط است که باید در نقش و جایگاه سازمان ها و موسساتی همچون انستیتو پاستور تجدید نظر کرد چرا که سالهاست میلیاردی بودجه ی بیت المال را می بلعند و اعضای هیات علمی و مدیران ان با حقوق های نجومی و سفرهای مکرر خارجی از جیب ملت ایران،عملا تنها درنقش داده جمع کن های خارجی ها ظاهر می شده اند تا انها داروها و تکنولوژی های خود را درمناطق و ژنتیک های مختلف ایران کارآزمایی نمایند؟! و این به اصطلاح مراکز و دانشمندانی که هر روز و به یک بهانه با خرید و تلنبار کردن دستگاهها و تجهیزات گرانقیمت و به روز دنیا،حداکثر دستاوردشان رزومه سازی با تکرار یافته های کمپانی های فراملیتی و انتشار مقالاتی به نفع بیگانگان در قالب مقالات و طرح هایی است که نفع و فایده آن برای کشور نامشخص است و با صرف هزینه های هنگفت و تشکیل تیم های مثلا واکنش سریع ،منفعلانه رفتار می کنند!؟ البته اگر برخلاف وظایف ذاتی خوددر پیشگیری، این کارگزاران بی خاصیت نظام بهداشت؟!و سلامت! مجددا خلق الله بلا دیده و مصیبت کشیده را بعنوان موش های آزمایشگاهی و جمعیت آماری و نمونه های مطلوب فرانسوی ها و انگلیسی ها،مورد سوء استفاده قرار ندهند...
برچسب منتخب
# برنامه هفتم توسعه # حقآبه هیرمند # حج 1402 # رضامراد صحرایی # عبدالعلی قوام
وب گردی