انهدام یک باند تروریستی در سینای مصر

وزارت کشور مصر امروز (پنجشنبه) از انهدام یک باند تروریستی در استان سینا و کشته شدن ۱۱ عضو این باند خبر داد.
کد خبر: ۸۹۱۰۸۵
| |
2909 بازدید

وزارت کشور مصر امروز (پنجشنبه) از انهدام یک باند تروریستی در استان سینا و کشته شدن ۱۱ عضو این باند خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز، این وزارت‌خانه در بیانیه‌ای اعلام کرد، سازمان امنیتی مصر اطلاعاتی درباره مخفیگاه یک گروه تروریستی واقع در یکی از ساختمان‌های منطقه ابوعیطه واقع در شهر عریش استان سینا دریافت کرد که به دنبال انجام عملیات تروریستی در مناطق حیاتی و پایگاه‌های نیروهای مسلح و پلیس مصر بود.

براساس این بیانیه، نیروهای امنیتی به نیروهای این باند یورش برده و به سمت آنها تیراندازی کردند که در اثر این حملات اعضای این باند کشته شدند.

وزارت کشور مصر همچنین از کشف و ضبط تجهیزات نظامی، بمب‌ها و کمربند انفجاری تروریست‌ها در مخفیگاه آنها خبرداد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت
آخرین اخبار