میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

قیمت نفت کاهش یافت

امروز در بازارهای جهانی قیمت نفت تحت تاثیر افزایش 7 میلیون بشکه‌ای ذخایر نفت آمریکا، 33 سنت کاهش یافت.
کد خبر: ۸۹۱۰۱۶
| |
3683 بازدید

به گزارش فارس، امروز قیمت نفت در بازارهای جهانی تا حدودی کاهش یافت و از افزایش روز گذشته خود اندکی فاصله گرفت. قیمت نفت برنت امروز 27 سنت کاهش یافت و بشکه‌ای 71 دلار و 46 سنت معامله شد. این در حالی است که قیمت نفت طی دو روز گذشته به بیشترین میزان 5 ماه گذشته رسیده بود. 

رویترز امروز در گزارشی نوشت دلیل کاهش قیمت نفت بالا رفتن بیش از اندازه ذخایر نفت آمریکا بوده است. 

به گزارش رویترز، میزان ذخایر نفت خام آمریکا به بیشترین میزان 17 ماه گذشته رسیده و قیمت نفت را تحت فشار قرار داده است. افزایش ذخایر نفت آمریکا در حالی است که نگرانی از اقتصاد و همچنین کاهش تقاضا برای نفت در بازارهای جهانی همچنان پابرجاست. 

دو نهاد بین‌المللی صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی هم در گزارش جدیدی از کاهش رشد اقتصادی جهان خبر دادند. این روند از نیمه دوم 2018 آغاز شده و به گفته این نهاد تا پایان نیمه اول 2019 ادامه خواهد داشت. 

امروز قیمت نفت وست‌تگزاس نفت آمریکا هم با کاهش همراه شد هر بشکه از این نوع نفت با 33 سنت کاهش بشکه‌ای 64 دلار و 28 سنت به فروش رفت. 

اداره اطلاعات انرژی آمریکا روز گذشته گزارش داد میزان ذخایر نفت آمریکا با 7 میلیون بشکه افزایش به 456.6 میلیون بشکه در هفته گذشته رسید که این رقم بیشترین میزان از نوامبر 2017 تاکنون محسوب می‌شود. 

تولید نفت آمریکا رکورد 12.2 میلیون بشکه در روز را ثبت کرده و آمریکا را به عنوان بزرگترین تولیدکننده نفت قرار داده است. 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات