آمادهسازي زمينهاي طرح 99 ساله
مديرعامل شركت عمران شهرهاي جديد با اشاره به اينكه آمادهسازي زمينهاي واگذار شده در شهرهاي جديد آغاز شد، گفت: طي هفته آينده وام يك ميليون توماني كه براي آمادهسازي اين زمينها بايد در اختيار تعاونيها قرار گيرد به متقاضيان واگذار ميشود.
مهدي ذاكر الحسيني ـ معاون وزير مسكن ـ در گفتوگو با ايسنا، درباره وضعيت اجراي طرح مسكن 99 ساله در شهرهاي جديد اظهار كرد: در حال حاضر 18 شهر جديد در كشور وجود دارد كه 14 شهر آن در اطراف كلان شهرهاي واقع شدهاند كه بر اين اساس از مجموع 5/1 ميليون واحد زميني كه تا پايان سال در قالب طرح 99 ساله واگذار خواهد شد 375 هزار واحد براي شهرهاي جديد در نظر گرفته شده است.
وي با اشاره به اينكه تاكنون 70 هزار واحد در شهرهاي جديد براي اجراي اين طرح واگذار شده است، گفت: در حال حاضر تعاونيها به اداره كل تعاون مراجعه ميكنند و به وزارت مسكن و شهرسازي معرفي ميشوند تا در جهت واگذاري زمين اقدامات لازم انجام گيرد.
معاون وزير مسكن افزود: اگر اين تعاونيها به شهرهاي جديد معرفي شوند زمين به آنها در اين شهرها واگذار ميشود كه با دريافت يك ميليون تومان تسهيلات براي هر واحد بايد آمادهسازي آن را انجام و تا مرحله فونداسيون پيش بروند كه پس از پايان اين مرحله، وام 14 ميليوني توماني را در سه قسط دريافت خواهند كرد.
وي در پايان خاطرنشان كرد: تا پايان امسال 375 هزار واحد زميني كه براي شهرهاي جديد در قالب طرح 99 ساله مسكن در نظر گرفته شده است به متقاضيان واگذار خواهد شد.


