میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

غرق شدن نوجوان ۱۵ ساله در گرگانرود

کد خبر: ۸۹۰۹۳۷
| |
4965 بازدید
|
۱

سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های دانشگاه علوم پزشکی گلستان از غرق شدن یک نوجوان حدوداً ۱۵ در رودخانه گرگانرود حوالی تمرقره قوزی کلاله خبرداد.

به گزارش «تابناک»، علیرضا کمال غریبی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: یک نوجوان حدوداً ۱۵ ساله (فرشاد عاشورزاده) عصر چهارشنبه در حوالی روستای قرجه صوفیان کلاله غرق شد.

وی ادامه داد: این حادثه در گرگانرود بین روستای قره جه صوفیان و تمرقره قوزی اتفاق افتاد و عملیات برای یافتن نوجوان توسط نیروهای اورژانس و هلال احمر و غواصان شروع شد.

کمال غریبی گفت: ادامه عملیات یافتن جسد این نوجوان به دلیل تاریکی هوا به روز بعد موکول شد.

قلی دهنه، رئیس هلال احمر کلاله هم گفت: به محض اطلاع نیروهای این جمعیت با همراهی مردم به دنبال کشف جشد در مسیر رودخانه تا پشت سد بوستان به جستجو پرداختند اما علیرغم به کارگیری دو دستگاه قایق در رودخانه و پشت سد هنوز موفق به کشف نشده اند.

طبق گفته اهالی بومی منطقه این نوجوان برای شنا به داخل رودخانه رفت که به علت تند بودن جریان آب نتوانست از آن خارج شود و آب وی را با خود برد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۲
این فصل و سیل و شنا؟!
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات