صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بازگشت ۲ ستاره کلیدی استقلال بعدازمدت‌ها مصدومیت

کد خبر: ۸۹۰۷۶۹
| |
4325 بازدید

غفوری و همام به تمرینات استقلال اضافه شدند . دو بازیکن مصدوم استقلال می‌توانند از چهارشنبه در تمرین این تیم شرکت کنند.

به گزارش تابناک ورزشی، وریا غفوری و طارق همام دو بازیکن مصدوم تیم فوتبال استقلال با پایان دوران مصدومیت خود می‌توانند در تمرینات آبی پوشان شرکت کنند، اما هنوز شرایط آن‌ها برای حضور در مسابقات مشخص نیست.

دکتر امین نوروزی معاون پزشکی باشگاه استقلال در گفتگو با سایت رسمی باشگاه درباره وضعیت وریا غفوری و طارق همام گفت: روند درمانی این دو بازیکن انجام شده است و وریا غفوری و طارق همام در اختیار بدنساز تیم قرار می‌گیرند تا تمرینات مورد نظر ایشان و کادرفنی را پشت سر بگذارند و برای حضور در تمرینات گروهی و در صورت صلاحدید کادر فنی، برای مسابقات آماده شوند.

دکتر نوروزی برای بررسی وضعیت بازیکنان مصدوم امروز در تمرین آبی پوشان حضور خواهد داشت. اولین تمرین آبی‌ها در تهران ساعت ۱۵ چهارشنبه در زمین شماره ۲ آزادی برگزار می‌شود.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات