صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

انتقاد ترکیه و قطر از تصمیم آمریکا علیه سپاه

کد خبر: ۸۹۰۶۳۷
| |
5653 بازدید

مولود چاوش اوغلو، وزیر خارجه ترکیه روز سه شنبه طی کنفرانس خبری مشترک با همتای قطری خود در آنکارا، در واکنش به اقدام دولت آمریکا در قراردادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در لیست گروه های تروریستی، گفت: ما اتخاذ تصمیمات یکجانبه را تایید نمی کنیم.

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزای اسپوتنیک، چاووش اوغلو که در کنفرانس خبری مشترک با «محمدبن عبدالرحمن آل ثانی» صحبت می کرد، افزود: این تصمیم ازسوی آمریکا گرفته شده و ما می گوییم و تکرار می کنیم که این تصمیم قابل تعمیم نیست.

وی گفت: هیچ کشوری نمی تواند نیروهای مسلح یک کشور دیگر را یک سازمان تروریستی اعلام کند و ما اتخاذ تصمیمات یکجانبه را تایید نمی کنیم.

ازسوی دیگر وزیر خارجه قطر نیز گفت: اختلافات میان کشورها بایستی از راه گفت وگو حل شود.

آل ثانی افزود: ایران یک کشور با شرایط اقلیمی و جغرافیای مختص خود است و ما به عنوان کشورهای همجوار با این کشور بایستی به ملاحظات این کشور چه با سیاست های آن مخالف یا موافق باشیم نگاه کنیم.

وی تاکید کرد که اگر با برخی رفتارهای ارتش ایران یا ارتش دیگری اختلاف داریم، تحریم راه حل آن نیست.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات