ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

احتمال طغیان رودخانه‌های کرج و وقوع سیل در البرز

کد خبر: ۸۸۷۶۹۹
| |
17951 بازدید

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان البرز با اشاره به اطلاعیه هواشناسی مبنی بر ورود سامانه بارشی، گفت: احتمال طغیان رودخانه‌ها و وقوع سیل در استان وجود دارد.

به گزارش «تابناک»، داود نجفیان در گفتگو با مهر، با اشاره به اطلاعیه‌ها و اخبار منتشرشده از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر ورود سامانه بارشی فعال به استان البرز، اظهار کرد: طبق پیش‌بینی‌های انجام‌شده براثر ورود این سامانه بارشی احتمال طغیان رودخانه‌ها، مسیل‌ها و آبراهه‌های استان و وقوع سیلاب در استان وجود دارد.

وی ادامه داد: با توجه به این مهم لازم است همه اعضای کارگروه سیل، فرمانداری‌ها، دهیاری‌ها، شهرداری‌ها و دیگر دستگاه‌های خدمات رسان وامدادی تمهیدات لازم را بی اندیشند.

به گفته مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان البرز، دستگاه‌های خدمات رسان باید نسبت به اطلاع‌رسانی پیش‌بینی‌های هواشناسی به مسافران نوروزی اقدام کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا