میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

فوت یک مسافر بر اثر گازگرفتگی در آباده

کد خبر: ۸۸۷۴۲۹
| |
4722 بازدید
مسوول اورژانس آباده گفت: بی احتیاطی در استفاده از وسایل گرمایشی منجر به فوت یک مسافر در شهرستان آباده شد.
 
ایمان اسعدی در گفتگو با خبرنگار فارس در شیراز، اظهار داشت: امروز گزارش یک مورد گازگرفتگی با مونوکسید کربن در پارک جنگلی فرهمند آباده به مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ اعلام شد که بلافاصله آمبولانس شهری آباده به محل اعزام شد.

وی افزود: این حادثه ۴ مصدوم داشت که متاسفانه یک مورد قبل از رسیدن آمبولانس فوت شده بود و یک مصدوم به صورت سرپایی در محل درمان و دو مصدوم دیگر به بیمارستان امام خمینی (ره) اعزام شدند.

مسوول اورژانس آباده علت حادثه را روشن کردن زغال و پیک نیک در چادر مسافری اعلام کرد و از مسافرین نوروزی خواست نکات ایمنی را جدی بگیرند و به هیچ عنوان در چادر مسافرتی از وسایل گرمایشی استفاده نکنند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات